Arya_ylmaz Kızlar adetime 13 gün kala kan testi yaptırdim 9 Kasım’da adetim sonuç 0,100 çıktı sizce erken mi yaptırdım
Karadasesra Arya_ylmaz çok aceleci davranmışsın biraz bekle regl geciksin ondan sonra test ver normal şartlarda doktorlar bin değer altındaki gebeliği onaylamıyolar belki kimyasal gebelik olabilir diye oda 10 gün gecikmeyle falan bin değere ulaşıyomuş ama sen 5 gün falan gecikince test ver
Parlakk Arya_ylmaz benimde 10 Kasım çok erken yapmışsınız çok merak ediyorsanız adete iki gun kala test yapin
Parlakk Gul616161 normal kaset testlerde 2 günden önce çıkmaz diye biliyorum erken gebelik testiyse 5 gün kala yapabilirsiniz
busraninprofili Arya_ylmaz bu acele ne? Yumurtlama bile daha yeni olmustur. Adetin gecmeden verme test
busraninprofili Arya_ylmaz bende aynisini yaptim cok pisman oldum uzuldum. Aynisini yasamani istemem 💞
_Mavidunya_ Arya_ylmaz hangi gun yumurladinda hamile kaldin🤦♀️🤦♀️ önce keşke biraz arastirsanizda oyle deneseniz hamile kalacağın zaman hamilelik testi yapıyorsunuz sonra ben niye hamile kalamiyorum🙇♀️🙇♀️🙇♀️🤦♀️
Bilgeaknn Bende de şuan belirti var dün test yaptırdım 47 çıktı beta adetime 3 gün vardı . Bakalım hamile miyim nasıl ilerlenecek