Bsraaa94 Kızlar yumurtlama günlerini değerlendrdm sol taraftan yumurtlamam oldu üzerinden 1 hafta geçtikten sonra sol kasıgım aynı yumurtlama günündeki gibi ağrıdı bi gün boyunca sizce gebelik ihtimali varmıdır
kubra4428 Bsraaa94 benim sağ kasığımda ağrım olmuştu hatta apandistim patladı diye düşünmüştüm meğer hamileymişim
Lionmother Bsraaa94 Ben de olmuştu. Yumurtlamadan itibaren hiç geçmemişti o ağrı soldaydı. Hamile olduğumu o şekilde anlamıştım
Enyenianne Bsraaa94 benim senelerdir çocuğum olmuyor adet düzensizliğim de var kasığımda öyle ağrı hissettim ki ya apandistim patladı dedim ya da kist oldu birden bıçak gibi batıyordu hamileymisim şok olmuştum duyduğumda sol taraftı benim de
Bsraaa94 Asnb yaa insallah hayırlsyla vardır gebelik pek ümitlenmek istemiyorum ama sizinde yumurtlama ağrısı gibi mi olmuştu peki
catandgirlmom Asnb benimde sol kasıkta ağrılarım çok oldu ve regl oldum falan sanmıştım bel ve bacak ağrısıda eklenince test yaptım öyle öğrenmiştim 😂 sol kız mı oluyormuş nasıll?
Bsraaa94 Lionmother benm öyle cok uzun sürmedi bi gün boyunca ağrıdı baya yumurtlama ağrısı gibi bakalm inşallah hayırlı haberler alırım 🤲🌸
Asnb catandgirlmom Enyenianne Valla bende öyle çıktı hatta herkes dedi soldaysa kızdır diye tuttu sizleri bilemicem😀
Busearslnn Şuan aynı durumdayım bende adetim 9 kasım sol kasığımda ağrım var 4 gündür ve göğüslerim çok şişti taş gibi oldular koku hasasiyetim var, test yapsammı yapmasammı diye tereddüteyim 😂
samire98 Busearslnn Benim adetim 9 kasım ,bende de hem,sol hem sağ tarafda sancılar var 1 haftadan fazladır ,3-4 gündur de sanki şuan adet olucam gibi hiss var gelib gidiyor Rabbimdən hayirlisi
Enyenianne Bsraaa94 Allahümme amin amin amin ecmain rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun Allahümme amin amin amin ecmain 🌺
Analikonline Bsraaa94 ben de şimdiki gebeligimi sol kasık ağrısıyla hissettim test yaptım pozitif cikti. Kasik batması oluyor hatta 4 kez şiddetli kramp oldu saniyelik 😊