Rozaanne Kızlar bu poşetler şart mı? Normal kilitli poşetleri kullansam, üzerine kendim saat tarih yazsam diye düşünüyorum. Başka bir olayı varsa özel poşetleri tercih edeceğim.
Kleopatra- Rozaanne Süt poşeti daha mantıklı. Çünkü sağlık açısından da her hangi bir bakterisel almama açısından da oldukça kullanışlı. Doktorum söylemişti. Yine de herkesin kişisel tercihi tabiki. 🌼
Hulya-27 Rozaanne canim tam kesin bilgi veremyorim ama fikrimi soyluyorum sut saklama posetleri sterilize edilmis posetler iclerine koku gecmeyen posetler sonucta buzdolabinda muhafaza edicen koku fln geciyo onlara ben onlara cok guvenemedim acikcasi o yuzden kullanmadim oysa o bahseettiginiz poset benim icin daha iyi olurdu 6 gunde 25 poset kullanan biri olaraktan.
Zmraemr Rozaanne bence olmaz.Sut saklama poşetleri daha kalin ve daha sağlıklı.Kilitli poşet daha ince ve sağlıksız süt için .Saklama koşullarında daha etkili özel olanlar
Rozaanne Mom_89 annemle düşündük aman alalım geçelim normal kilitlilerden dedik ama bilmiyorum belki lazımdır 🤭😅
Mom_89 Rozaanne bende öyle düşünmüştüm ama şuan mesajları okuyunca yanlış mi dusundum ki dedim. Sanırım alacağım bende
Rozaanne Hulya-27 evet onu düşündüm işte. Süt poşetleri 25 tanesi 50 60 lira. Çok hızlı dolacak e tek kullanımlık 🤭😢 bakalım sanırım alacağım ama