Miz_ ilk evladını sende travma oluşturacak şekilde dogurmussun ve bu korkuların psikolojik olarak yipranman cok çok normal bir durum . Bu korkuların dogum sırasında da olacak ve o an şimdikinden daha çok stres yapacaksın . Şimdiden düşündükçe nefes alamiyorsan Allah korusun doğum sırasında panik atak krizi gibi bir kriz geçirme ihtimalin var . İkinma halindeyken bu krizin geldiğini düşünürsek sakinleştirici de yapamazlar haliyle … Yani canim , sen kendini hangi sekilde rahat hissedeceksen o şekilde doğumunu yap . Bana göre en sağlıklı en güzel doğum annenin ve bebeğin hem bedensel hem psikolojik olarak rahat geçirdiği dogumdur . Önemli olan evladına sağlıkla kavusman ve bu kavuşma sırasında da kendi psikolojini ruh sağlığını da hasara uğramadan atlatabilmen … Normal doğum tabii ki annenin bedensel ve psikolojik sağlığı el verisli ise yapılabilecek en güzel dogumdur ama bunlardan birisi bozuk ise de zorlayıp kas yapayim derken göz çıkarmanın anlamı yok . Sonuçta o doğum anını yaşayacak olan sensin . Bu yüzden kimse seni seciminle yargılayamaz. Ben ilk gebeligimde zorunlu sezeryan oldum şimdi de öyle olacak , hiç öyle abartılacak birseyi yok emin olun ben ağrı kesici bile yaptırmadım uyuşma geçtikten sonra … Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻♥️