Zeynep26 Ayse91 nasıl memnun musunuz? Normal Doğumu destekleyen biri mi . Ben doktorumu değiştiricemde sizin doktoru duydum ama pek bilgim yok
Feyzanur06 Tosbik inşaallah😍😍 biraz muhafazakar bir yerde yetiştim tesetturlu biriyim tatil beldesi diye duydum yani yorumuma tepki gelmesin ama insanlar çok rahat giyinip geziyorlar falan dediler bana uyum konusunca sıkıntı çeker miyim sizce?
TugbaKnalada Feyzanur06 Antalya da kimse kimseye karışmıyor isteyen istediği şekilde Nasıl mutluysa öyle davranıyor. Kendinizi çok stres yapmayın bu konuda.
HticeAkan TugbaKnalada herkes Tuğrul beyi öneriyor 👍🏻 Ben Sıla hanıma çıkmıştım ama kendisinin tayini çıkınca ilk Zeynep hanım vardı aldım kendisinden memnun kaldım en azından ilgileniyor👍🏻😇👍🏻
Dilansncr Melhaercan ofm de dogum ucretleri ne kadar ilk birkac ay oraya gittim dr dan memnun kalmayinca degistirdim 😒
EvrimAtasoy Dilansncr Bende Ofm Pınar Özalp’e gidiyorum canım çok memnunum. Doğum ücretleri normal 1750 sezeryan 1850 idi zam olunca 2000, 2250 yaptılar😑