Haticecinar Kac haftalik hamilesiniz hangi hastaneye gidiyosunuz cinsiyetleri ogrenebildinizmi gelin sohbet edelim hamis arkadaslarim🤗
Yagmurmert Haticecinar 29+5 haftalık hamileyim. Cinsiyetimiz kız. Özel asv yaşam hastanesine gdiyorum bende.
Feyzanur06 Haticecinar esim gümrük muhafaza memurluguna atandı antalya kaş'a yani bir iki aya oraya geliyoruz bizde. Antalya vatandasi olarak ben size sorayim nasil bir yerdir antalya hatta antalya kaş?
Melisa07 36+6 yız haftaya cumartesi doğumumuz var Anadolu hastanesi Erhan Muluk beye gidiyorum çok memnunum🐣🐥❣️
Tosbik Feyzanur06 antalya nin en güzel ilçelerinden biridir KAŞ çoook severim. Eminim sizde seveceksiniz. Kış aylarinda sessiz, yaz aylarında cıvıl cıvıldır. Antalya cok güzel bir şehirdir 😍
Haticecinar Feyzanur06 ben antalya merkezdeyim canim buraliyiz cok guzeldir memleketim eminim sizde seversiniz 😊
Aslannnn Feeling07 medikalpark hastanesinin muayene ücreti ne canim sen ne kadar veriyorsun mine hanima
TgceBkr 13+3 teyiz 😊 medicalpark Ayhan Yılmaz a gidiyorum ama hastane Doğum ücreti çok Yüksek ben Doğum yapana kadar da iyice zamlanır doktorumdan da çok memnunum ama kafam karışık hastane değişikliği sebebiyle doktor değiştirebilirim yaa
Feeling07 TgceBkr doğum ücreti 2900 tl. Antalyada en gidilmicek hastanede bile 2bin lira bence medicalpark için fiyat gayet ideal.
oykuannesi Kızlar hepinize sormus olayım 🤗 gittiginiz doktorlar sezaryana sıcak bakıyolar mı bide eşleri doguma alıyolarmı 🤔 doktor arıyorm bende dogudayım görev nedeniyle dogumu antalyada memleketimde yapıcam son ay gelip konusup görüşcem ama kime gitcem hiç bilmiyorum 🙄🙄
Elifyilmaz HticeAkan canim senin instagram filan varmi ben kepezi cok merak ediyorum kontrolleri orda yapiyorum da dogumu kararsizim memnun kalirsan haberleselim