ylmzftma Cuma günü beta hcg sonucum 17.95 çıktı Pazartesi 60.24 Bugün ise 119.6 Artış nasıl? İlk gebeliğim..
ylmzftma Karadasesra benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim. Bazılarının baya yüksek çıkıyor benim bu şekilde ilerlemesinin nedeni nedir? 2 günde 2 kat artması gerekir deniyor bide gerçekten güzel mi artmış? Bir şey olur diye çok endişe ediyorum da
Karadasesra ylmzftma 2 günde bir 2 katına çıkıyo senin şuanda sanırım çok yeni o yüzden düşük ama yükselmesi gayet güzel görünüyor regl gecikmesi varmı varsa kaç gün gecikti
catandgirlmom ylmzftma sayılara takılmayın artışa bakın bende 13 ile öğrendim 13 tü 2 gün sonra 34 oldu 3 gün sonra 218 oldu ve doktor birdaha kese görelim diye 2 hafta sonrasına randevu verdi
Karadasesra ylmzftma bende ilk 5 gün gecikmeyle öğrendim 😊 ama benim 5 gün gecikmede 52.03 çıkmıştı senin şuan daha yüksek bana göre
Karadasesra ylmzftma doktorlar bin değerin altındaki gebeliği onaylamıyolar belki kimyasal gebelik olabilir diye ben toplam 11 gün gecikmeden sonra 1200 değere ulaşmıştım her 2 günde bir kendini yorma kan vermek için 5 gün daha bekle ondan sonra tekrar kan ver