Prenses34_annesi Mylifeem 28.haftaya kadar yapılıyor canım benim de randevum 10 Kasım’da şuan 25+4üm gittiğim zaman 26+5 olacağız büyük ihtimalle şeker yüklemesi yapacak doktorumuz🥰
ParildayanYildiz Mylifeem o gün yapılır canım benim randevum da 17sinde doktorum aç gelmemi söyledi şeker testi yapılacak dedi
ParildayanYildiz Mylifeem o saatte yapılır mı bilmiyorum canım doktoruna ulaşabiliyorsan sor bence bir benim doktorum aç gel hemen muayene ederim verirsin kanı aç beklemezsin saatlerce dedi
tecrubesizanneadayi12 Mylifeem bence randevunu erken saate al çünkü bende şuan 21. Haftadayım doktorumla görüştüm bir ay sonra aç gel dedi bana 1.30 a kadarda aç bir şekildd dayanabilir misin ben açlığa dayanamıyorumda😁
Mylifeem @Prenses34_annesi bugun sağlık ocağına açıya gittim orası söyledi bende geç kaldım sandım ☺️
Mylifeem @ParildayanYildiz devlet hastanesi doktoruna gidiyorum o yüzden ulaşabileceğimi sanmıyorum ☺️
Mylifeem @tecrubesizanneadayi12 devlet hastanesinde sabit bi doktorum var o yüzden randevuyu zor buluyorum doktora onun için maalesef erkene alma sansım olamaz bide eğer erken uyanırsam çabuk acıkıyorum o günde izinliyim diye 1:30 aldım randevuyu birazda olsa uyumayı düşünüyorum 😁