Obsesifk
[bilinmeyen] canım inşallah işe yarar limonu kes ikiye böl üstüne tuz dök ayaklarının tabanına sür güzelce yedir üstüne çorap giy 2-3 saatte bir yap bunu burda okumuştum hanileyken yaptım nefesimi bile açtı 1 günde toparladı hiç halim yoktu ama yap mutlaka
Gulsummldr
[bilinmeyen] canım allah şifa versin. Yani zatüreise ilaç verilmesi gerekmiyo mu? Çok bilgim yok ama bol bol zencefil limon çayı. Bal ye. Umarım işe yarar
Dilekdilek1
[bilinmeyen] canim tereyağı bal yap tereyağı pekmez ılık olacak gün içerisinde bunu 6 7 defa yapabilirsin oda ise yarar
Dilekdilek1
[bilinmeyen] ins faydasını görürsun geçmiş olsun
Gulsummldr
[bilinmeyen] bildiğim kadarıyla zararı yok. Tabi ölçülü olmak lazım
Seyymaa
[bilinmeyen] Zencefil çayı gayet yararlı ve gebelikte tüketilebiliyor. Bulantılarımın geçmesi için doktoruma danışıp kullanmıştım ordan biliyorum.
Maviss
[bilinmeyen] senin gibiydim başlarda sonra faranjit oldum şuan da 36+4 haftaligim canım ve agrilarim çok var zor yürüyorum resmen
Maviss
[bilinmeyen] çok geçmiş olsun canım stress hastalığı uzatıyor sakin olmaya bak çünkü kendimden biliyorum
Obsesifk
[bilinmeyen] yaptın mı?
sulfat
[bilinmeyen] Çok geçmiş olsun canım. Bende 3bucuk aylık hamileyim ve ilk gebeliğim. Bi fikrim yok ama meyve ye bolca su iç. Çiğ kuruyemiş ye özellikle kavrulmamış badem ceviz. Sabahları yumurtanı ihmal etme. Yani sağlıklı beslenme şekliyle belki vücudun bu virüsün üstesinden gelir.
Ecram
[bilinmeyen] sogani dorde bolup yattigin odaya koy. 24 saat sonra at. Hastaliginiz gecesiye kadar yapin bunu. Virusleri olduruyor. Ins fayda eder. Birde sogani ikiye bolup bir tabagin icine dokulmus bala yatirin bir gece bekletin. O sogan suyunu bala salicak o baldan yiyin bitesiye kadar. aklima gelenler bunlar simdilik ins ise yarar
Harunnisa
[bilinmeyen] simdi turp cikti kara turbu al ortasini asagiya kadar oy küçük delik olsun ustune bal koy o minik delikten süzülsün o bal süzülen bali ic cok iyi geliyor
Maviss
[bilinmeyen] evet ilerdi canım doktorumun söyledi hamileyken ilaç kullanımı yasak olduğu için bol su iç ballı zencefil falan kendiliğinden düzelmesini bekliycez dedi inan iki gündür iyim o da stress den uzak durduğum için öksürüyordum geçti oda
Maviss
[bilinmeyen] eminol iylesseceksin kaç haftalık din
Zinnurwe
[bilinmeyen] bndede bronşit var bir haftadrda grip eklndı dedıgın gıbı heryerım agrıyo basıma bıle vuruyo doktr ilç verdi içmedim yatağa bıle gırmedım temızlık yaptım sureklı sıcak suyla bnyo yaptım dısarı cıktımm bnce kendını hastalıga bırakma ayakta dur
Goodnesscircle
[bilinmeyen] geçmiş olsun 🙏 bağışıklığını yükseltmen gerek ama bu arada hamile olduğun için bitki çagı vb tüketemezsin.
Doktorun vitamin ilacı verdi mi hamilelikte tüketmen için önce bunu aksatmamamlısın. Sonra kasaptan büyük hayvan kemiği al düdüklüye at 2 saat kaynat belki daha fazla olabilir iyice ilikleri çıksın, kaynatırken içine bir kaç soğun ve sarımsakta at. İçmekte zorlanmam dersen azcık sarımsağı fazlaca at o bir doğal antibüyotik. Sonra bu suya yumurtalı yoğurtlu azunlu terbiye yap içmek için kendine koyarken de bol limon sık iç bu hem vücud direncini arttırır hem sana hamilelikte çok faydalı olur. Mümkünse haftada 3 gün bu çorbadan iç. Günde 3lt su iç bol bol tuvalete git ki vücud toksinlerini atsın yenilesin kendini. Vitamin ilacı dışında bağışıklığının artması için balık yağı hapı iste dr dan mutlaka.
AcemiAnneee
[bilinmeyen] canım öncelikle keçiboynuzu pekmezi ya da onun bı kürü var kaynatıp ıcıyosun keçiboynuzunu bronşite cok ıyı gelıyor bır de benım bı macunum var gerçekten mucıze gıbı bısey ama hamıleler için kullanılır mı bılmıyorum ıcerıgını gonderıyım ıstersen bı doktoruna danış ben 2 ay öksürük krızlerı yaşadım gece gündüz uyku yok onu bı teyze onerdı Hızır as gıbı yetıstı yemın ederım ıkı kaşık yedım bıçak gibi kesildi resmen cevremdekı herkese onerdım cogusuna ben aldım verdım temını acısından ve 20 tl ve ben 2 ay boyunca 11 ılac kullanmıştım kesınlıkle tavsıye ederım druna sor ama mutlaka sen olmasa bıle çevrende annen esın kım olursa öksürük kesıcı balgam söktürücü astım bronşite cok iyi geldıgıne adım kadar emınım canım umarım sıfa olur ama yıne dıyorum druna danış
Maviss
[bilinmeyen] başlarda öyle oluyor düşün bayramdan buyana bende oyleydim
AcemiAnneee
Andız ve dut pekmezli zencefıllı bıtkısel macun canım ıcınde 28 madde var bıtkısel
AcemiAnneee
Icınde yok yok zencefıl çörek otu polen zerdeçal üzerlik tohumu baharlı tere tohumu ısırgan tohumu menengiç çam sakızı keten tohumu turp tohumu havlıcan karanfil tarçın mercan Köşk bitkisi darülfülfül bitkisi Melisa toros nanesi kekik Karabaş otu kakule anason kebabiye biberiye okaliptüs yaprağı andız pekmezı dut pekmezi bunlar var yazarken yoruldum canım sor araştır ıcındekılerı hamılelıkte zararı olan bısey olmasın sıfa derken sorun yasama