Selamun aleyküm kızlar ilk kez yazıyorum hem bilgilerinize hem dualarınıza ihtiyacım var,
Pazartesi günü 40+1 günümde suni sancı ile normal doğum gerçekleştirdim, sabah 8de suni verilmeye başlandı bir serum bitti ikinci suni serum takıldı akşam 7de kadar sancı aldım açılmam ağır ağır ilerliyordu artık dayanamayacak oldum epidural yapıldı. Epiduraldan sonra açılmam ilerleyince doğumhaneye aldılar 1buçuk saat boyunca ıkındım artı karnıma baskı yaptılar saat 20:35 de bebek doğdu. Hiç ağlamıyordu bir buçuk saat boyunca doğurmaya çalıştım bebeğe de baskı yapıldı en son vakumla çektiler hala karnımdaki kemiklerim sızlıyor sonra tedbir amaçlı yoğun bakıma almaları gerektiğini söylediler. Şuan 33derecede küvezde yatıyor yavrum tirtir titriyor 4-5 gün böyle kalması gerekiyor dediler sonra emar çekilip beyinde veya fiziksel hasar aldı mı yoğun oksijensiz kaldığından dolayı bunlara bakmaları gerektiğini söylediler.
Bu gibi birşey başına gelen veya duyan var mı aranızda herşey Allahtan tevekkül ediyoruz elbette ama insan iyi birşeyler duymak istiyor doktorlar da çok olumlu da konuşmuyorlar sadece doğum doktorum ısrarla çok fazla oksijensiz kalmadı nabzı hiç düşmedi diyor,
Rabbim hepimizin yavrularını sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🧡