2022bebeki happy-5 Vacum mop2 beyaz kullanıyorum, riskli gebeliğim olduğu için eşim hediye almıştı günlük robot haftada bir de büyük süpürgemi açıyor eşim epey iş görüyor 🤞
Aslhnklk papatyadenis Bende bilgi almak istiyorum çok araştırdım ama acaba bu seride çift haritalama var mı evim iki katlı olduğu için çift harita yapabilen modellerine bakıyorum net bilgi bulamadım mi istiyorum özellikle Ceyda76
papatyadenis Emanetimi_bekliyorum çok memnunum hamile olduğumu öğrendiğiniz gün eşim hediye olarak almıştı 5 aydır kullanıyorum daha normal süpürge açmadım desem inanır mısınız ☺️
Ceyda76 happy-5 sensörlü kullanıyorum harıtalama yapıyor ıstedıgın zaman harıtalamayı sılıp yeniden yapabılıyorsunuz koltukların katına gırıyor zıplıyor takılmıyor hiç hamıleyım evımı hep robot süpürüyor
papatyadenis Aslhnklk çift haritalama sistemi var mı bilmiyorum size en iyi bilgiyi xioami müşteri temsilcisi verir ararsanız öğrenebilirsiniz aklınızda olan tüm soruları cevaplarlar
Ceyda76 Aslhnklk ev cıft katlı ıse bence almadan bı bılgı almanızı tavsiye ederım sensörlü benımkı harıtalandırarak süpürüyoruz alan süpürme modu da var cızdıgım yeri süpürüyor memnunum sadece yedek parça setı almam gerek bı müddet sonra fırçalar yıpranıyor