Zeynepkizilgul bende bide iki turlu sigil cikmisti. Bazilari et beni gibi yuvarlak etti. Bazilarida karnibahar gibi putur putur yanyana ve gittikce cigalan bi yapidaydi. En tehlikeliside buymus zaten cunku karnibahara benzedigi gibi gittikce buyuyup karnibahar kadarda oluyomus. Doktor bebegin kucuk sana ilac veremem bi islemde yapamam ddi. Ama bi onlem almazsanda gittikce buyuyecek ve cogalacak rahime kadar gider ddi. Bebek buyuk olsa sana ilac yazardim bu yazacagim ilaclar zaten yuzde 90 sirkeden yapilmis ilaclar ddi. Ama ilac yazamicam, tek yontem dogal elma sirkesini yenidogan kokusuz islak mendile dokuceksin sonrada sigillerin uzerini siliceksin, ama her sigil icin ayri ayri islak mendil kullan sirke dokup ddi. Sirke ile sildikten sonra kusuryana kadar sirke bekle ddi. Ben bu uygulamayi gunde dort bes defa yaptim sirkeyi islak mendiline doktum ve bol bol sigilleri sildim, akintim oldugunda camasiri islak birakmadim en kisa zamanda hep degistirdim,asla gunluk ped kullanma bu arada sadce camasir giy.nyyse biraz baslarda yanma hissedeceksin ama alisacaksin. Sigiller gun gectikce renk degistirio beyaz renk oluyo, yavas yavas erimeye basliyolar. Tam 20 gun kadar bi surede bi baktim ki sigiller gitmis artik.cok dua ettim hep doktora valla. Ayrica sigille beraber bir bucuk yildir her ay mantar olurum mantar kasintisida gitti sirke sayesinde sigilleri silerken.sigillerim gecti ama yinede iki uc gunde bir olmasa bile vajinayi sirke ile silerim. Dene bunu kesin sonuc alacaksin