Yaprak_erdu Smysmysmy1 Yok canım denizde de Vera’nın anlamını bilmediğim için bir şey diyemedim yani uyumlu olup olmadığını
Smysmysmy1 Yaprak_erdu Vera isminin anlamı: Günah ve haramdan kaçmak için şüpheli şeylerden uzaklaşma, takva. 😊
Yaprak_erdu piiremsesinannesiii deniz ismi güzel aslında ben de istiyordum Deniz koymayı yani çok isim düşündü kararsız kaldık en son işte İkra Sare karar verdik Sağlıkla gelsin inşallah
Tbayram Yaprak_erdu Ben kızımın adını Aden Masal koydum. Sevgilim dönemimizden beri masal diyorduk hamileliğimi öğrenince yanına Adeni ekledik✨
tubimom Yaprak_erdu bende hamileyim cinsiyet belli değil ama kız olursa aklımda Aylin ve elisa var dehisir mi bilmem erkek olursa da Göktürk ve Demirhan var bakalım
keremalya1724 Bizde erkek olursa Ömer, kız olursa elif istiyorduk fakat Elif’i koyamayacagiz çünkü yasaklı isimlerdenmis kız ismi arayisindayim 😊
Yaprak_erdu keremalya1724 Yok ya yasaklı İsimlerde şey yokmuş Elif yok yani söylemişse inanmadan önce iyi araştırın yani bence
keremalya1724 Yaprak_erdu hocadan fetva dinledim canım Elif’in manası dimdik duran asla yıkılmayan, kusursuz ve bu manalar ancak Allah’a ait olduğu için kesinlikle koyulmaz diyor.