fatmaa37demi5 Yaprak_erdu kızım 34 günlük. Asel İkra adı🧿🤍 biz daha eşimle sevgiliyken bulmuştuk Asel ismini sene o zaman 2019 falan. İlerde evlenir kızımız olursa bu adı koyacaktk muhakkak. O zamanlar gerçekten hiç kimseden duymadım bu ismi ilk defa görmüştüm. Sonra hamile kaldıktan sonra nedense her yerden bi Asel çıktı 😅 ama tabi yine de Aseli koyduk
Yaprak_erdu A_r_m_i07 canım isimler hep hepsi güzel birbirinden anlamları da güzel olsun �nşallah sağlıklı sağ salim kucağına da alırsın
Yaprak_erdu fatmaa37demi5 Sağlık olsun canım adı gibi adı gibi güzel gelsin inşallah Sağlıkla kucağına al
Melike1234- Aklimda bur cok isim var kararsızım ama Ahsen, Zümra,Zeynep sare, sare dua, Kayra, Berra,aysima,aysera, ikra, meva, Alya buyrun seçin beğenin alın 😁
Yaprak_erdu Melike1234- ya çok tatlısın Evet çok isim var ve İnsanın kafası karışıyor Ben ikra’yı istiyorum ama sare’de biraz kararsız kaldım en İkra Sare istedim eşim biraz kararsız kalınca Ben de kararsız kaldım
Melike1234- Yaprak_erdu bnde öyle bir çok beğendiğim isim var ama insan kararsız kalıyor malesef en guzeli olsun istiyor hepsi birbirinden güzel 😊
Yaprak_erdu meraklianneadayi23 ay Hamiş annelerim gerçekten kız isimleri zor bulunuyor Allah kolaylık versin Hayırlı isim versin inşallah