damlladeniz Anneler merhabalar benim tsh 3 çıktı doktor 2 buçuk altında olması gerektiğini söyledi ve ilaç verdi euthyrox 50 mg ama kullanmaya korkuyorum acaba başka bi doktora danışsam mı ? Sizlerde de böyle bi durum oldu mu lütfen yardım 🙏🏼
Semilk05 damlladeniz kullan cnm ben o ilacın 125 mg kullanıyorum 5 ayfır hiç bir sıkıntı yok kullanmazsan sıkıntı olur her ay düzenli kontrollerime git. Benim tsh değerim 9.8 di şu an 2.3 r kadar düştü ilaç sayesnde ve sabahları aç karnınıza için yarım saat sonra bişeyler yiyin. Çarpıntı yaparsa doktorunuza gidin değiştirsin. Eğer midenizde agrı sıkışma gibi bişey olursa da mide koruyucu yazdırsbilirsin ama ilacı me olursa olsun kullan önemli cunku.
Cgdm34 damlladeniz doktorun verdıgı ılacı neden kullanmaya korkuyorsunz ben anlamıyorum kı asıl kullnmazsan sıkımtı canım benım bende cok yuksek cıkmadı ama gebelıkte bu onemlı bır sey oldugu ıcın doktorum ılaca baslattı benımkıde 50 mg dı kullandım guzelce 1 ay ıcınde degerım eskı degerıne dondu ama yınede kullanmaya devam edıyorum cunku gebelıkte artık gosterebılırmıs dedı doktorum☺️mumkunse sende kullan bır sey olmaz 👍
2022bebeki damlladeniz Asıl kullanmazsaniz korkmanız gerekir. Bebeğin kalp damar ve sinir sistemi üzerindeki en önemli hormonlarindan biri. Benim de gebeliğin başında yükseldi 1.3 e düşmüş en son ama yine de kontrol altinda tutmak için hamilleigim boyunca 50mg kullanacagim lütfen siz de ihmal etmeyin
Hira_46 damlladeniz ben 25 miligram levotorin kullanıyorum her sabah aç karına dahileye yönlendir di oda aynı şekil doğuma kadar her sabah aç karına kahvaltıdan önce içilecek diye doktor neden öyle söylesin ki olmayan bişi gj bişi olmaz ins aslında TSH yüksek çıkmış da içmen en iyisi çünkü doktorum dedi içmesen bebeğe zararı olabilir dedi
MinelHaapy Asıl ilaç kullanmazsan sıkıntı ben troit amelytlıyım troitlerim hiç yok o yüzden ilaç kullanıyorum ömürlük kullmcam gebelikten önce 125 kullanıyordum şuan 150 çıkarttı doktorum