Dmn-rumeysa81 Arkadaşlar 18 ekimde A101 e beşik geliyor 175 tl ye daha önce aynısını alan kullanan ve memnun kalan var mı?
Agg0207 Dmn-rumeysa81 bu beşik diğer önceki gelenlerden farklı sanırım resimde değişik duruyo ama ben almak istiyorum fiyatı çok uygun bu fiyatta hiç bi yerde görmedm ben bide geniş duruyo resimde çok inşallah güzel bişeydir
Ayseayse5664 Dmn-rumeysa81 bu arada bizim buraya her ürün bir hafta önceden açılıyor neden bilmiyorum ama gelen nevresim şeyinden aldım çok güzel kumaşı falan gönül rahatlığıyla alın çok hoş çıktı
Kelebek1 Alan arkadaşlar içindeki yatağın çok ince olduğunu söylediler. Ama onun haricinde memnundular canım
Fatoscbk Guldenn kullandınız mı daha önce? Beşiğe göre yatak da alıcam da O yüzden merak ediyorum ölçülerini
Ayseayse5664 Önceki beşiklerin ölçüsü küçüktü kullanan arkadaşlar memnundu ama sadece 6 ay kullanabildiler daha sonra söküp köşeye koymuşlardı sapasaglammış. Bu ne kadar bilmiyorum ama büyükse bence alınır
Ayseayse5664 Kairem orada çalışanlara sorun hem her yere belli sayıda geliyor ayırta biliyorsanız ayırtın hemen gitmeniz gerek ben mesela almasam gidip sorardım artık çalışanlarında tanıyorum onlarla birlikte girerdim alırdım herkes öyle yapıyor
Minnakelifim03 A101 simdiki gelicek olan bebek karyalosı ve besikden daha buyuk biz almayı düsünüyoruz insaallah
Haticeozturk Ayseayse5664 bebek nevresimi demi canim içind e çarşafida olaydı alçaldım bende ama.malesef yokmus
Dmn-rumeysa81 Evet diğerlerinden farklı ve bu sallanmıyor da ama boyutları da önemli tabi çok küçük olsun istemiyorum gidip görmek lazım tabi kalırsa aslında ben e bebekteki agashi beşiği almayı planlıyordum ama bunun da fiyatı çok uygun
Ayseayse5664 Haticeozturk kız normal bir şey serersin alttaki önemli değil sonuçta ben hep beyaz açacağım. Ama üsteki takım çok hoştu erkenden gelmişti geçen hafta herkes aldı ve hediye falan için aldılar