Ladys Merve1994-01 ay canım ya maşallah zor günler yaşamışsın ama kurtulmuş bebeğin çok şükür 🙏🏼🙏🏼 Kaç haftalıkken olmuştu bu olay acaba?
Merve1994-01 Ladys Yok daha kurtulmadim, hala düsük riskim cokmus öyle dedi Doktor :( suan 5+4 haftalik hamileyim. Ne yapmam gerekiyor acikcasi bilmiyorum :(
_edakrsu22 Ladys hayır tabikide değil benim 11 haftalık iken kanamam oldu ama niye oldu belli değil normal dendi konu kapandı
Elif-- Benim de 5.haftadan beri düşük riskim var şuan 13+4 ama 5.haftada kalp atışı duyulmaz yani biz özelde 6+4 de duymuştuk dinlenin bol bol rabbim sağlıkla nasip eder inş
Ladys Elif-- ay canım bi nebze içim rahatladı vallahi ya kanama görmüştür tamam diyorum ama kalp atışı için erken yani bencede bizi mahvetti inan
Eylulali Ladys Doktorlarin demesine göre 6 haftalik iki hafta once yine 6 haftalik demislerdi dun yine 6 haftalik dediler
Ladys Glnr-2021 maşallah canım inşallah darısı bana olsun🙏🏼♥️ Peki sen ne düşünüyorsun durumum hakkında bana tavsiye etmek istediğin bir şey var mı
Glnr-2021 Ladys ben hamile olduğumu bilmiyordum kanamam olmuştu sonra siyahlaştı rengi doktora randevu almıştım günler öncesinden şansa öğrendim ama kesenin etrafında kanama vardı verdiği ilaçları kullandım Progestan fitili verdiyse mutlaka vajinadan kullan etkisini öyle görürsün bir de gene de başka bir doktora daha görün bebek canlıysa niye kürtaj olasın ki 3 aylık hamileyken bile kesenin etrafındaki kanamam bitmemişti
Mementovivere Ladys vajinalden 6. Haftada düşük kalp atışı görmüştük 7. Haftada net kalp atışı duyuldu çok erken üzmeyin kendinizi ilaçlarınızı alın ve dinlenin tutunmaya çalışıyor
Ladys Mementovivere inşallah canım inşallah çok üzüldük ne yalan söyleyeyim ama bu da bi sınavdır inşallah geçer 1 çocuğum daha var onunla birlikte ne kadar yatabilirsem artık 🤷🏻♀️
-Gr- Ladys canım burda bir cok kanamasi olan kisi var benimde kanamam var doktorunu degistir kalp atisi 6 hatta cogu kiside 7 -8 haftada duyulabiliyor bence baska doktora git
-Gr- Ladys 6 haftadayım kanamam devam ediyor ilk adet kanaması gbi yasadim sonra kahve lekeye dondu hatta hala ara ara yne adet kanamasi gibi oluyor devam ediyorum.ilaca