Melike2507_ Kızlar merhaba doktorum DECAVİT diye bir vitamin yazmıştı kullanmaya başladım ama ishal yaptı kullanan ve bu durumu yaşayan var mı? Bide ishal için ne yapabilirim? 19 haftalık hamileyim
afroditt Melike2507_ bende kullandım ama ishal olmadım sizde yan etki yapmış olabilir doktorunuza danışın öyle kullanmaya devam edin
Bebisinizz Melike2507_ bizde 23 haftalığız bir yan etkisi olmadı doktoruna söyle vitamin ilacını değiştirsin canısı
Papatyaa_01 Melike2507_ bana aile hekimi yazmıştı ama ben kullanmadım, kendi doktorum decavit yerine ocean mummy kullanabilirsin dedi şimdi onu kullanıyorum, decavitin fazla yan etkisini okumuştum burda o yüzden kullanmak istemedim 🙄 ishal için bol su için sıvı kaybı olmasın 🙏
Nurcan_ Melike2507_ hamimeliğimin ilk gününden beri kullanıyorum bende hiç bir yan etki oluşmadı,sende yan etkisi olmuştur doktorumda danış tatlım🥰
Tombikis96 Bana da yazdı ama ben yeni başlayacağım canım öyle bi durum varsa başka bi doktora daha sormak da fayda var bence
Seydo54 Bende kullaniyorum bende az bi bulanti yapiyo ama alistim, ferrum kullaniosan ekstradan belki o yapmistir
Zeynepsnu Bende kullanıyordum aynı durum oluştu,doktoruma söyledim ilacımı değiştirdi, yanında ferro sanolda kullaniyorum onu degiştirmedi
nurellaa212 Melike2507_ bende kullanıyorum canım 3 aydır ama öyle bir yan etkisi olmadı bende. İshal sıvı kaybı demek bol bol su iç ve muz elma şeftali dışındaki meyveleri, yağlı yemek yemeyi bırak ki daha çok tetiklemesin ilaçtan değil ama üşütünce ishal olduğumda doktorum böyle demişti bana bide içme suyu olarak ya hazır su al yada kaynat soğut öyle iç demişti arıtıcı suyu falan direk içmemeliymiş. Tabii bu dediklerim ishalin geçene kadar dikkat ettim böyle geçti benimki
Egemooms Bende ishal değilde bulantı yapmıştı ama ishalin varsa bol su iç doktorundan değiştirmesini isteyebilirsin
Mhrbndnci İlk yuttugum da aşırı şişkinlik yaptı ikinci yuttugumda da allerji gelişti ve fışkırır tarzda kustum yüzümdeki kılcal damarlar patladığı için minik minik kırmızı yaralar oluştu acile gittik. Allerji hapı başladı doktor 1 hafta sonra anca geçti kırmızı lekeler. Doktor da decaviti kullandirtmadi
Mhrbndnci Kusarak allerji etkilerini azalttığımı söyledi doktor ama o kusma anı da çok kötü idi. Ayağım falan birden boşa düşüyor gibi oldum