Minikpopo Gamze612 tatlım benimki de tüp bebek 😊 Ama şükürler olsun bir sorun olmadığı için normal hamileler gibi devam etti hep gebeliğim. Ve inan biri sormasa aklıma gelmiyo tüp bebekle hamile kaldığım . O yaşadıklarımı hangi arsızlıkla unuttuysam artık 🤣 yine de rabbime şükürler olsun çektiğim her acıya değdi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️🙏🏻
Gamze612 Minikpopo 3 yilda 4 tup bebek yaptirdim sanirim kolay kolay unutamam😁 benim hamileligimin sikintili olcagi varmis canim, tup bebekle ilgisi oldugunu sanmiorum.. bizim kiz annesini yatirip dinlendirmek istio, dogunca yorcam seni anne dio😁🙈
Minikpopo YelizahinAksoy maşallah canım almışsınızdır ya çünkü son haftalarda hızlı kilo artışı oluyormuş 😊🙏🏻
YelizahinAksoy Minikpopo valla bilmiyorum doktorumun soylemesine göre doğuma kadar 4e yakin olur dedi🙊
Minikpopo YelizahinAksoy Mineebd ya kızlar ben de 32de gittim ama 34te çağırmadı beni burda okuyorum görğyorum ki herkesi iki hafta sonra çağırmış beni 3 hafta sonra çağırdı yani 35de 😣 aslında daha sık olması gerekmiyo mu artık anlayamadım ki ben ya 😢 hayır merak ediyorum yani şimdi 35e kadar zaman nasıl geçsin yanii 😭
Mineebd Minikpopo maşallah 🤗 ben 32’de gittiğimde 44 cm 2150 gr’dı. Bir daha cuma günü gideceğim 34 oluyorum baklım ne kadar olmuş minişim 😊
Minnosuveannisi Minikpopo ben bi 30 da gittim bide 33+ 4 te şimdi 36 da gidicem yarın değil diğer Pazartesi yani 🙈🙏🏼❤️
Mineebd Minikpopo ben hemşireyim , kendi hastanedemdeki doktora takip oluyorum. En başından beri hiç bi zaman şu hftada gel demedi bana o yüzden hep ben istediğim zaman gittim. İlk zamanlar her hafta gidiyodum. Sonra iki haftada bir gitmeye başldım :) o yüzden rutinde ne kadarda bir çağrıyolar hiç bilmiyorumm
Kanarya Minikpopo bi sıkıntı görmediği için 3hafta sonra çağırmıştır kafana takma. Bende 32.haftada gittim suyum fazla bebek iri ve kilolu olduğunu söyledi o yüzden 1hafta sonra kontrole gel dedi :( riskli bi durum olduğu için 1hafta snra çağırdı, ne güzel maşallah bi sıkıntı yokki 3hafta sonra çağırmış🤗
YelizahinAksoy Minikpopo bi sıkıntı olmadığı zaman sık gidilmesinin anlamı yok bence beni de 3 hafta sonra çağırdı tabi insan her gün görsün istiyor ama maalesef 😊
Minikpopo Gamze612 belkide canım aynen öyledir 🤗 ben de 1 sene içinde 2 defa yaptırdım ve ikinci tuttu şükürler olsun 🙏🏻😊❤️
Minikpopo Kanarya içini ferah tut canım bişey olmaz allahın izniyle 😌 aynen ondan dolayı söylüyo zaten kendisi de herşey yolunda 3 hafta sonra görelim diye 😊
Mineebd Minikpopo inanin 28.30. Haftaya kadar hep oyle yaptim hemen hemen her hafta gittim 🤣 artik buyudu tontisim kipir kipir o yuzden her hafta gitmeye utanir oldum 😂 2 haftaya cikardim
Minikpopo Mineebd aynen ya bide çok fazla zarar vermek istemiyo insan sonuçta ultrason aleti çok da iyi bişey değil 😌
Aasslliik 33+4 de gitmiştik 2163 demişti benimki biraz zayıf gibi mi yorumlara göre herkesinki tontis masallah benimki biraz az geldi bana 😞