Tugba5261 Zeynep kamile bir türlü randevu alamıyorum bu gidişle özelde yaptırmam gerekecek gibi gözüküyor özelde yaptıranlar ne kadar ücret ödediniz acaba ve hangi hastane?
fatmaa37demi5 Tugba5261 benim yaptıralı tabi baya bi oldu nisan ayıydı. 500 600 gibi bi fiyata yaptırdım ümraniye özel afiyette. Galiba şuan 850 civarı olmuş
hilalmami Tugba5261 anadolu yakasında Hisar çamlıca hastanesinde 850 Afiyet hastanesinde 890 Erdem çamlıcada 1000 Erdem çakmakta 1200 Medipol çamlıcada 1650 fiyatları yeni aldım sayılır günceller şuan böyle
yagmurefe Tugba5261 bnde aynı niyet tavsiye edeyim Sibel acikalan nin kligini var Ümraniye de Üsküdar Zeynep Kamil doktoru Erbil bey gelip bakıyor bnde oraya aldım randovu 750 TL
Sibelcnr Tugba5261 Çamlıca görüntüleme merkezi 500 tl cok iyi doktor tavsiye ederim benm tanidiklarim oraya gidiyo.haftaya cuma gidixem bende
Annecikler Benim ayrıntılı ultrasonumu kendi doktorum yaptı tek tek inceleyerek Medikal park Göztepede Gökmen iyigun şimdi muayenesi bile 850 anam hersey uctu
Sibelcnr Tugba5261 bugun aldim randevu 500 dedi en az 45 dk 1 saaf bakiyolar yaninda kimseyi almiyo ama tek giriyosun esin felan olmuyomus
Semilk05 Tugba5261 Zeynep kamil mesai dışı randevu baktınız mı hiç bende normal randevu bulamıyordumm mesai dışı alıp gittim yaptırdım tek farkı akşam saati oluyor. Saygı hastanesi 1000 TL fiyat vermişti
Tugba5261 Semilk05 evet mesai dışı da bakıyorum ama açılmıyor sabah 10 da ne zaman arasam doldu diyorlar
Bortubocek Tugba5261 bence zeynep kamili saatine denk getirirseniz alirsiniz..ben odda girdim cok memnun kaldim
tubi94 Ben bugün Çamlıca Görüntüleme Merkezinde yaptırdım Ümraniye de 500 lira verdim bebeğin yüzünün resmini renkli verdi doktor memnun kaldım .