Necla06 Azrazerin aynen öyle yıldım yeminle ya 😂 hayır gülüp geceyim diyorum güzel güzel cevap verenleri gördükçe sinirlerim geriliyo artık 🤦🏻♀️
Zeynp kasimpati siz yanlışlıkla rahminizi yoğurmuş olabilir misiniz Kesin ondan ağrıyordur Tövbe tövbe..
Mugesen [bilinmeyen] 🤣🤣 nayirrr arkadaşım nayirrr... çekeceğiz.. saygı duyacağız.. ayıplamayacağız.. anlayış göstereceğiz.. sonuda hunni yi takip gezeceğiz bebelerimizle 😂😂😂
Acemimum kasimpati bende bazen yerde hamur yoğurrken oluyo yükleniyorum üstüne belki o yüzden ağrıyodur :)
detetedmom404 Tosbik yakın olsak keşke buluşsak ya bende pasta yapar getirirdim hamile günü yapardık 🙊🙊😂❣️
Tosbik [bilinmeyen] ayyy bi de cahil dersin kızarlar 😀😀 bugun snn post kitlendiya bn burda kahroldum. 😅
Tosbik detetedmom404 çokta uzak sayilmayiz aslinda 5saatcik 😎.. Ben 5yil kadar Muğla- Ortaca'da yaşadim 😍 ama tabi artik memleketimdeyim ☺
detetedmom404 Tosbik köyceğizde yaşıyorum bende 😍 ortacaya doktora Gidiyorum ah görüyormusun kaderin işini zamanlamayı tutturamamışız 🙊😂