Semilk05 Sevvl zaman çabuk geçiyor 🥹 nasıl geldik bu zamana hatırlamıyorum iyisiyle kötüsüyle geçiyor sağlıkla alalımm kucağımıza
yagmur0504 Sevvl Allah sağlıklı sağ salim gelmesini nasip etsin bebişlerimizin. Bizleride bir sesle kurtarsın sağsalim 🙏🤗
HayriyeHnm Sevvl 1.trimester bitmek üzere bir iki hafta sonra 2.ye geçeceğiz cinsiyetini merak ettiğim dönemlerdeyim💃
Papatyaa_01 Bilibili23 12.haftada küçük bi ihtimal kız dedi, 16.haftada bacaklar kapalıydı ultrason cihazıda kötüydü %90 kız dedi ama net birşey demedi detaylıyı bekliyoruz inşallah 20.haftada net öğreneceğiz gösterirse kendini bıcırık :)
Sevvl Papatyaa_01 banada 12 de 14 Te’ erkek dedi 16 da iki kız dedi bakalım bize aynı şekilde detaylıda öğreneceğiz☺️
Aaaysee Sevvl 4 gözle 3.trimesteri hatta sonu bekliyorum,2.trimester çok rhaat ama bana rahatlık batıyor galiba 😂
Sevvl Aaaysee ahahah bizde 2 deyız 1 de rahattı benim kusma bulantı falan yok ama dışarı çıkınca neden anlamıyorum pat diye bayılıyorum hint filmlerindeki gibi 😂😂
Aaaysee Sevvl çok izlemişsen dmeekki 😂 1 bizim orta şekerliydi valla bi öyle bi böyle ama 2 çok güzel masaAllah 🌸
Derya_gumus MustafaErayinannesi1 valal ben aralik sonuna kadar beklemeden 38 haftasinda gelsin istiyorum:)))
Arife2736 Sevvl son haftalar artık doğsun diye bekliyorum yalancı sancılarım var çok şık tuvalete gidiyorum bir oğluşum var peşinden koşmak gereken zor bı durec oluyor artık doğsun ostiyorum bebeğim en azından vücudum hafifler