Zln2152 Asliormanci güzel düşünmeye çalışıyorum canım. İlk gebeliğimde bebeğime anensefali teşhisi konuldu o yüzden 😔
Yumiyumi Canım geç döllenmedir üzülme kimisi 8-9. Haftada kalp atılı duyuyor dua et sonuçsuz kalmaz inşallah stres yapma 🌸
Zln2152 E_rcimkara doktor hiç bir şey demedi kese boyunu ölçmedi ultrason kağıdını elime bile vermedi
Zln2152 Asliormanci inşallah güzel haberler alırım canım 😔 26 haftalık gebeydim o gün bebeğim çok az hareket edince içime bir kuşku düştü muayene oldum doktorum bebek anensefali dedi yani ön beyin hücre gelişimi durmuş dedi inanmadım başka doktorlara gittim hepsi aynı şeyi söyledi doğunca her halükarda vefat edecek çocuk aöa 9 ay boyunca anne karnında kalırsa doğumhaneden iki ölü çıkartabiliriz. Bunu da ben kabuk edemem dedi doktor. Sonra ben yine bekledim ama gün içinde bayılmaların başlayınca kötüye gitti olay ve doğumu başlattılar suni sancı verildi onunla açılma olmadı ertesi gün benim sancım geldi ve doğum yaptım bebeğimi aldım kucağıma öpüp kokladım çırpındı kucağımda ellerini açıp kapatmaya çalıştı son kez öpüp hemşireye verir vermez vefat etti yavrum 😔
Asliormanci Zln2152 çok üzüldüm büyük travma benim içğnde yeni bi fobi başladı çok etkilendim çok üzüldüm
06Seyma-06 Bana da söyledi kalbini duymam gerekiyor duyamıyorum dedi boş gebelik yada dış gebelik olabilir dedi. 10 gün kahroldum üzüntüden sonra gittik başka doktora kalbi atıyor titreşim var dedi boş değil bakın şurada diye gösterdi. Ama o tavırdan dolayı 10 gün çektiğim hüznü hakkımı helal etmiyorum o doktora
Zln2152 06Seyma-06 gerçekten de bende öyleyim o durumdayım şuan canım halende stresli huzursuz tedirginim artık rüyama girdi kürtaj olduğumu görmeye falan başladım bende doktora hakkımı helal etmiyorum insan hastasını hemen strese sokmaz ki Hakkı’da yok. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği
Zln2152 Asliormanci allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah 🙏 Benim ilk gebeliğim çok stresli geçti yani haddi hesabı yok diyebilirim stres o kadar etkiliyor ki bebeği anlatamam yani elinizden geldiğince hiç stres yapmayın hemde hiç. Herşeye sebep oluyor çünkü, ve bebek hareketlendiği zamanlar hareketlerini kontrol edin şüphe ettiğiniz zaman saat kaç olursa olsun görünün son haftalar biraz dikkatli olmak gerekiyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Rumuz123456 Zln2152 benim adet tarihime göre 8+5te gördük , o yüzden doktor adet tarihimi değiştirdi 2 hafta öne aldı şimdi o tarihe göre ilerliyoruz
Zln2152 Rumuz123456 inşallah bende görürüm kuzum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
my-stery Bu postunu şimdi gördüm, 8.-10. haftaya kadar bekle diyenler var, beklesek mi acaba ya okuyunca bi umutlandım nedense, perşembe günü ikimizinde sadece 7.haftası oluyor çünkü