Hamileliğin başında yaşadığım kötü olaylarla edindiğim tecrübeleri herkese aktarmak istiyorum. çoğu kadının başına gelen kahverengi akıntı hamileliğimi öğrendiğim ilk haftada benimde yaşadığım bir durumdu. doktorum bu normal diyerek beni dinlenmeye yönlendirmek yerine günde bir saat yürümeye teşvik etti. Öncelikle kahverengi akıntınız varsa ayaklarınızı biraz yukarı dikerek istirahat edin ve mutlaka doktora başvurun hamileliğiniz yolunda ise vereceği progestan pruloton muhakkak kullanın. Tabi ben doktorumun söylediği gibi durumu takmayarak hareketliydim yürüyüş yapıyordum kahverengi akıntı kanamaya döndü buna rağmen herşey yolunda dediği için hala ayakta hatta yolculuk falan yapıyorum. İşte ne olduysa o zaman oldu şakır şakır kanama yaşadım. Tabi gece yarısı olduğu için devlet hastanesi acil kadın doğum tek gidebileceğim yerdi. gittiğim doktor düşük başlamış kürtaj demişti ve beni o kadar kötü bir tavırla muayene etti ki ne kadar ağladım o gece beni ağlatan eziyet eden o doktora hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. O gece ordan kürtajı kabul etmeyerek imza atarak çıktım ve tanıdığım başka bir doktor buldum ve ona gittim bir gece serum tedavisi 12.haftaya kadar progestan pruloton şu an çok şükür evladım iyi.. umutsuz olan, üzülen bu gibi durumlarla karşılaşan tüm anneler için yazıyorum bu postu lütfen tek doktora bağlı kalmayın hele ki devlet hastanesi doktorları eminim çok iyileri vardır ama o gün o kadının bana davranışları muayene edişi aklımdan asla çıkmıyor lütfen başka bir doktora gitmeden tek kişinin ağzına bakmayın. Üst üste yanlış doktorlar beni evladımdan edeceklerdi doktorunuzu gerçekten iyi araştırın. Birde hamile kalmadan önce 10 doktorun 8 i çocuğun olmaz laflarını saymıyorum bile herşey nasip kısmet Allah dileyince olmayacak şey yok bunu da unutmayın belki birilerine yardımcı olur diye yazmak istedim umarım herkes güzel ve sakin bir hamilelik geçirir.