Purple Bsratrkogluu bnde 18 hftaligim hic karnim yok hamileym dedklerm inanmiyo bna ama bebegin gelisimi iyi
ebru23 Bsratrkogluu ben 12 haftadayim gram buyume yok 😂😂 ic karni buyuk annemin ins banada gecmistir .58 kiloyum suan ciksa belli olurdu heralde 6 aya kadar pek buyumez diyo annem
Kardii Purple ilk zamanlar banada öyle dediler ama bir gün için de çıktı şimdide öyle nasıl büyüyolar anlamadım birden çıktı karnımda dümdüzde 😁
Bsratrkogluu ebru23 krem söylemiyorlar bol bol su iç ve karnini nemli tut diyolar bana oyle demişti doktorum
detetedmom404 HticeAkan onun çıkmaması çok normal bebeği o kadar büyük değil daha zamanla büyür zaten o 😂
Hgemr 30.haftamdayım ve dışarıdan hamile olduğum anlaşılmıyor😁 evde dar kıyafetler giyince birazcık çıkıyor. Gelişimi haftası ile uyumlu 🤷🏼♀️ iç karnım geniş demek ki diye düşünüyorum 😁
Bsratrkogluu Hgemr buyuk ihtimalle geniştir 😊😊 Allah saglikla kucağına almanı nasip etsin de gerisi onemli degil 😊 hersey yolundaysa sıkıntı yok demektir
Hgemr Bsratrkogluu Âmin,inşallah 🐣 siz de hayırla,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🐣 ben de bir ara bebeğim büyümüyor diye düşünüyordum ama gelişim ile ilgili sıkıntı olmadığını görünce takmadım kafaya🙆🏼♀️
Bsratrkogluu Hgemr doktorum bi sıkıntı olmadığını söyledi bana ama insan diğer hamisleri görünce istemsizce takiyor kafaya 😊😊 bende tesekkur ederim canim
Tubidy Bsratrkogluu 29 haftalığım hala yüz üstü uzanabiliyorum desem 🙈 karnı küçük olanlar olarak çok şanslıyız 😂