2erkekannesi111 ne kadar terbiyesiz bir yorum hiç yakıştı mı size? Severek okuyordum yazdıklarınızı umdugunuza ya da istediğinize hiç bir şey denilmemis. Naif naif konuşmuş. Çık git falan ne? Sosyal calismaciymissiniz, hiç yakıştıramadım. Burası böyle bir platform madem ben de fikrimi söylemek istedim. Aklı başında görünen insanların bu şekildeki tavırları, ithamlar, söyleme şekilleri beni çok şaşırtıyor. Kocasına saldırmaniz, deli midir nedir falan… çok ayıp. 3 kıza değişmem lafı da ayrıca hoş değil gerçekten siz de tepki almak istemiyorsanız düzgün yazın. Burda kızı olan var oğlu olan var evlat hasreti çeken var. Kusura bakmayınız konuşmanıza dikkat etmek zorundasınız. Sosyal calismaciyim senin okuduğum psikoloji okudum demekle olmuyor o işler. @Susamim sizi de tebrik ederim. Sizin gibi insanlar iyiki var, ben de bir hata gördüğümde sessiz kalamayanlardanim, kalmayacağım da. Eşiniz ve sizin hakkınızda söylenen saldırı cümleleri beni soka soktu. Neyseki aklı başında birisiniz takılmazsiniz💖