Ilkesmomy Kızlar cocuk sağima taş gibi oturdu. Karnim gobegim oyle agriyoki sanki icimde taş tasiyorum oyle agir sanki.sebebi ne olabilir yasayaniniz varmı
Edau9 Ilkesmomy kaç dakikadır? Sanki kasılma gibi benimde arada oluyor ama o bölgeyi oksayinca geçiyor
Aslhnklk Ilkesmomy Tecrğbemi paylaşıyım normal sayılıyor kasılmalara sancılar eşlik ediyorsa doktora görünün derim onun dışında sadece sertleşmeyse bu haftalarda olabilir bazen çok yorgun olup ayakta kaldığınızda da oluyor
HSena38 Ilkesmomy ben çok iş görüp yorulunca genelde öyle oluyor ve bir süre de öyle kalıyor korkulacak birşey yok bence dinlenin bol bol 🌸
girl_boy_annesi Ilkesmomy bende 32 haftalığım temizlik yapınca sağıma oturuyor taş gibi sancı olmadığı sürece korkma
Ilkesmomy Edau9 ilk gebeligim tecrubesiz bi anne adayiyim dediginiz kasilma ise geceden beri var biraz oksayayim sanki taş gibi oturdu
Ilkesmomy Aslhnklk biraz ev isi yapmistim dunden umarim ondandir bacaklarim falanda agriyinca korktum simdi biraz rahatladim
Merve2111 Benimde aynı durumda canım sağ tarafıma bazen o kadar çok baskı yapıyorki sonra geçiyor bu haftalarda normal diye biliyorum bende arkadaşımında doğum öncesi haftalarında bebişi bu şekildeydi
Lorin211 Ilkesmomy Sol tarafınıza uzanıp dinlenin bide tatlı şeyler yiyin bebek pozisyon değiştiricektir
TeoMom Ilkesmomy Geçen gün temizlik yemek ütü derken çok yorulmuştum o gece epey toplanmıştı bebek dediğiniz gibi taş gibiydi karın ama bir süre sonra geçiyor solunuza uzanın karnınızı biraz okşayın artık bu haftalarda olağan şeyler yanında sancı yoksa veya sık tekrar etmiyorsa sıkıntı olmaz