Sahinzeynep Selam kızlar hamilelikte saç kesimi yaptırıp sıkıntı yaşayan var mı ? yoksa saç kesimi olayı hurafe mi Saçlarım çok uzun kısa kestirmek istiyorum sinüzit hastalığım var nemli kaldığı zaman günlerce baş ağrısı çekiyorum
Bktbll Sahinzeynep canin ilk hamileligimde oyle bi uzunduki sacim kayinvalidem surekli kesilmez dedi oyle zorlandim ki saclarimdan dolayi dogum yaptim sutun kesilir sac kesilnez dedi yani anliyacagin ben baya bi uzun sacla durdun ikinci hamileligim oldu gene tabi saclarim uzun arasi az oldu hamileligim valla gittim kuafore kestirdim allaha sukur bi skinti olmadi inanma kestir kendine esiyet edersin
Sahinzeynep Bktbll aynı durumdayım bana da kayınvalidemle annem aynı şeyleri söylüyor daha çok sıkıntı yaşıyorum böyle
Tugceecn 5 aylıkken sanırım kestirdim etraf çok mana verdi.Ama ben Allah izin vermezse ne yaparsan yap hiçbirşey olmayacağına inanan biriyim.Gönlünü ferah tut.
Bktbll Sahinzeynep valla daha neler neler dendi kuslara bakma hayvanlari sevme Eline alma rabbim buyuk nasil sacla alakasi oluyor bende anlamiyorum hadi boyayi anlarim kimyasal boyanmaz ama kesim sacma
EddaBilkil Sahinzeynep balım bebek anne rahmine düştüğü an hayatı belli oluyor. Sen saçını kestirince Allah onun ömrünü kısaltmaz elbette hurafe… Hatta bunu söyleyenlerin dinle alakası olmadığını bile düşüyorum. Allah a şirk koşmaktır. Neye göre kime göre bu cümle ortaya çıktı bilemem ama inan böyle insanlardan uzak durmak en iyisi.
Sahinzeynep Mavi11 valla haşa öyle bi düşüncem olmadı ama büyüklerimizin söylediği şeylerden etkinlenmemek elde değil.