Sevim-68 Hastaneye gittim kese göründü normalmiş ama henüz cok kücük oldugu için bebek görünmedi acaba böyle bişey yaşayıpta şaglıklı hamilelik geciren oldumu?
Aycicegim6442 Sevim-68 kirmizi olmadi surece sorun olmuyir diye biliyorum bide yerlesme kanamasi olabilir zaten herhangi bir tehlike gorseydi doktorunuz tedbir amacli progestaran verirdi diye dusunuyorum
Kiwi12 Sevim-68 inşallah normal olan seulerdir sağlıklı kalp atışı bı duyduk gördük haberlerinizde olur 🌹
Cagmer Sevim-68 10. Haftaya kadar geldi kahverengi leke sorunsuz gebeliğim 33+5 deyim ama tabi herkes bir değil.
Ahuum @“Sevim-68”#p248576924/5 bunlar yerleşme olabilir. Leke ve çok az ise . Ama 6 dan snrası rısklı gebelıge gryor
Semaa12 Bende 4 haftalıkken bı pembe bide kahverengi 2 gün lekelenmem oldu sonra progestan verdi doktor onu kullandım kısa bir süre ondan sonra daha olmadı
Sevim-68 Cok şükür lekelenme durdu kızlar cok sagolun cevaplarınız için. Bide bi sorum daha var ultrasonda bebişlerinizi kac haftalıkken gördünüy, kalp atışlarını duydunuz?
Sevim-68 Serapp777 rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip eder inşallah benimki daha cok kücük 4+3 haftaya salı günü kontrolüm var inşallah görünür 🫶🏻
Serapp777 Sevim-68 amin hepimize inşallah🙏🏻günler gecmıyo bılıyorum bana da cok zor geçti hayırlısıyla görür duyarsın sende güzel düşün 😇