Adamiranin__annesi Su1993 bende aynı hafta ve aynı gundeyim inşallah benimkide 2 kiloyu geçmiştir 😁 en son 1800 Du
Su1993 Adamiranin__annesi inşallah, bence geçmiştir 16 gün önce 1900 dü. Hızlı alıyorlarmış bu dönemde için rahat olsun :) zayıf diye üzülüyordum hergün 2 bardak süt içtim sanırım onun faydası
Gizemgksnmz Busradgn12 baktımds bu kadar ufakken yazan olmamış biz 14 haftalığız dsha boyu 14 cm kilosu 97 gram dedi doktorumuz daha çoook yolumuz var🥰
Candy98 Hergün ¾ ceviz yemeye özen gösteriyorum, 1 adet hurma geri kalan normal beslenme sağlıklı ama arada ipin ucu kaçıyor çikolatayı çok seviyorum. teachervera
Elif-dogan TeoMom bizde em som 26+4 iken gittik 880 gram 34 cm di. Doktor geriden geliyor dedi ama çok mu kötü anlamadım. Elimden geldiğince güzel besleniyorum ama moralim çok bozuldu. Şimdi 28+3 olduk ama daha kontrole gitmedim
TeoMom Elif-dogan Bence çok moralini bozma kimisi 4 kimisi 2.5 kilo bebek doğuruyor iki türlü de normal eğer sen de baba da zayıfsanız çok doğal bir durum geri olma durumu 3 hafta olmadıkça hiç sıkma canını
advice Elif-dogan boyu uzunmuş ama kilosu 1 hafta zayıf gibi. dert etmeyin haftasını yakalayacaktır, hiç et yemiyorsanız et ve baklagil yiyi, barbunya nohut kuru fasulye.. her gün 1 muz yiyip kuru üzüm tüketin yanında.
seyma9188 Elif-dogan Ben de aynı haftada gittim 37 cm 905 gr demişti.Karın çevresi biraz zayıf geldi dedi.Balık yağı takviyesi verdi 1 aydır onu kullanıyorum.Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek.
Saheser Busradgn12 34+1 de 2460 kg dı 36+1 oluyoruz yarın kontrolümüz var 3 e yakındır diye düşünüyorum bakalım