R94_ Gokceeeee kuzum belimde platin olduğu için sezeryan olucam. Doktor 27 Kasım tarihine verdi ama bekleyebileceğini sanmıyorum. Geçen gün sancılarım oldu iğne ile durdurdular nasip beklemedeyiz🤗
Selinu Dshbz25 miadında doğan bir bebek 2500 - 4000 gr arasındaysa kilosu normal kabul ediliyor. Kilo aşımı bebeğin genetiğine, büyüme kapasitesine göre değiştiği için bu aralıkta doğan her bebeğin doğum kilosu normal olarak kabul görüyor.
Buseort Ahuum cok iyi masallah bende tam 6 aylik oldum ama benmkne 575 gr ddi bizimki mi braz az acaba . Ama herhangi bsy demedii gelisimi ileride veya geride dye
Gunes-umutt Busradgn12 25+5 de 975 gr di şuan 27 haftayiz haftaya kontrolümüz bakalim ne kadar cikicak😊😊
Kadmddn 35+5 2300 dedi doktor sizinkilerin yanında minik kaldı kızım normalmı sizce kızlar biraz endişelendim şunan 36+1 pazartesi kontrol var
Minnosumm89 Rabia49 hiç değil. Kilo hiç önemli değil. Benim bebeğim 35/4 de 2400 doğdu küvöze kondu. Yanımdaki kadın 3700 doğdu oda küvöze kondu. Sağlıklı olsun. Gerisi hallolur
Cikitabanana Busradgn12 37. Haftadayım 4.450 gr cumartesi günü sezeryan ile doğurcam çok heycanlıyım.. alırım bi maşallahınızı🧿🧿🧿😎
EzgiCafer Busradgn12 34+1 de 3 kilo 49 cm di şuan 37 olduk salı randevum var bakalım ne kadar olmuş kızım 😊