gamzeysfgl Kızlar hamileliğin 10 gün önce spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım ve 3 gündür dayanılmaz baş ağrım var. Gece acile gittik ağrı kesici yaptılar ama asla işe yaramadı. Full kahve içiyorum biraz ise yarıyor. Ne olur tavsiye verin bana.
Tubad gamzeysfgl basını şiddetli şekilde sağa sola çevirme. Ani hareket baş ağrısını şiddetlendiriyor ve bol miktarda kafein al. Maalesef yapabileceğin başka bişey yok 🤷♀️
Brlcfrnannesi gamzeysfgl sezeryan sonrası oluyor benim de ilk Doğumda olmuştu hatta ameliyat yerimin acısını unutmuştum o ağrının şiddetinden resmen zonkluyordu😔
Bskrt gamzeysfgl nescafeyi sadece suyla karıştırıp şekersiz olarak için ve boll su için ki atılsn vücuttan
Fulyag gamzeysfgl ben de parol içmeye başladım doktor dikiş ağrım için verdi ama ben baş ağrısına kullanıyorum kısa süre de olsa rahatladım dikiş ağrısı baş ağrısı göğüs ağrısı zor bir süreç 😔
gamzeysfgl Fulyag bana sadece sade nescafe iyi geldi canım dene mutlaka bol bol iç elimde acı kahveyle geziyorum
Fulyag gamzeysfgl dün 3 4 kupa içtim bugün de devam ediyorum bitter çikolataya da başlayacağım yattığım an ağrı kalmıyor ama ayakta mahvoluyorum
Tubalin Kızlar eşarbı alıp katlayin kolanya ile ıslatin karabiber dökün üstüne biraz ve başınıza sarın ,20 dakika sonra geçecektir yakacak sakin cikarmayin ben ileri derece migren hastasıyım bu şekil dışında hiçbir şey geçirmez agrmi
gamzeysfgl Fulyag benim ayakta yatarken her an hiç geçmiyor bütün gün kahve içince gece uyuyamıyorum da geçsin artık bu ağrı nolur ya 😭 kolonya karabiber de ise yaramadi