ldyarse Ebruu91 35+4’teyim bende temizliği biraz erken yaptım galiba baya hareketli geçti egzersizlere başlasam mı bilemedim erken gibi geliyor hep
Ebruu91 ldyarse dün kontrolde doktoruma sordum artık başlayabilirsin dedi. Daha erkenden başlayanlarda varmış doktora sormakta fayda var 😊
balkizinbebegii ldyarse Ben genel olarak yürüyüş ve egzersizi nerdeyse hamileliğimin başından beri yapıyorum bence bunun erkeni yok ne kadar çok o kadar iyi, başlayabilirsin demişti doktorum daha 3 aylıkken 😊
Nesli3504 Tugceonur korunmasız ilişki nasıl oluyo anlamadım ben korkudan ilişkiye giremiyom 38 haftayım bende ama korkuyom bişey olurmu diye😂
Syfee Tugceonur özel olmassa yanlış anlamayın karnımız büyüyor ya nasıl ilişkiye giriyorsunuz benim hiç kolay olmuyor karnımdan dılayı yaklaşamıyır yanlış anlamayın lütfen
Nurguler Syfee farklı pozisyonlarda deneyin https://hamilelik.com.tr/hamilelikte-cinsel-iliski-pozisyonlari/ bu sayfadan bakabilirsiniz hangisi sizin için rahat olacaksa
Minnacksevdack Ebruu91 sürekli yürüdüm , merdiven çıktım. Bebek zorladığı için çok sık tuvalete gidiyordum. Max 30 dk yürüyebiliyordum , son gün 1 buçuk saat yürümüştüm 🙊
Prenses34_annesi Ebruu91 25+4 üm ama normal doğumu çok isteyen biri olduğum için bende beklemede kalayım 🥰
trakyalikizce Alparslann bu ben ya her gece yatarken diyorum ki bu gece o gece ama yok😅 biz bekledikçe daha çok gelmiyor sanki sıpa🤭🤭🥰
Alparslann trakyalikizce bilmiyorum sende nasıl sanki ağrım sızım kalmadı bana bir güç geldi gece lavaboya kalkıyorum eşim diyor aha doğum mu geldi yok diyorum gelmiyor 😅
Syfee özel olmassa yanlış anlamayın karnımız büyüyor ya nasıl ilişkiye giriyorsunuz benim hiç kolay olmuyor karnımdan dılayı yaklaşamıyır yanlış anlamayın lütfen 31+4 deyim canımda hiç istemıyor eskisi gibi ilişkiye girmek neden sizce