Sengulenes Arkadaşlar gripten kalma 1 aydır geçmeyen öksürükle savaşıyorum. Antibiyotik kullandm geçmedi. Sizler ne önerirsiniz
Kiwi12 Sengulenes aktardan gülük sakizi al. Hakiki bal varsa içine o gülük sakizi havanda döv karstr ve sabaha lgle akşam ye onu açken Rabbim şifa versin veya siyah turpun içini oy. Çok ince oyma. Ve altını delme sadece düz şekilde delmeden kes ve bı bardağa köy turpu icinede. Bal dök ve ağzını biseyle kapat 24 saaate o süzülen Bali günde iki kez iç açken yine şifa olsun
Sare_benan uraz_ve_annesi- Öksürükten yatamadım kalkıp nane limon yaptım 😥 be kadar eritmeliyim tam tarif verirmisiniz
uraz_ve_annesi- Sare_benan ben 1 tatlı kaşığı tereyağa 1 yemek kaşığı koyuyorum yapıp için göreceksiniz nasıl bir anda kesiliyor
dlkuznnn Ben öksürükden konusamıyordum. Bi kaşık bala cok az karabiber, limon sıktım günde 5,6 kez yapıp içtim öyle atlattım.
Hhaannddee Sengulenes bende öksürükten uyuyamayanlardandım bu gece ayağımın altına viks sürdüm çorap giydim, güzel uyudum çok şükür💜