3prensesannesi__ Minik_annee bizimde aynı söylemedi tekrar salı günü gidicem inşallah belli olur çok merak ediyorum 2 kızdan sonra 🙈Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Minik_annee 3prensesannesi__ oyy bitane de oğlunuz olur inşallah 😍bende 15 inden sonra gidicem 25 haftalık olucam o zaman net olur diye düşünüyorum
3prensesannesi__ Minik_annee inşallah gönlüm ondan yana Rabbim hangisini kısmet ederse hayırlısı inşallah sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi 🥰
Feslegenn 06Tugba bana da öyle diyecek büyük ihtimal ama şehir dışına gideceğim için genede bı gitmek istedim
Hacerunl Seydo54 profilinize baktım da bu kadar şans olur benimde doğumum 8 Mart görünüyor tabi yinede belli olmaz ama şaşırmadım değil 😯😄
Seydo54 Hacerunl ama sezeryan olurum ben muhtemelen, ilk bebegim sezeryandi, bir iki hafta onden alinir Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Minik_annee 3prensesannesi__ inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bu arada yeni fark ettim 13 haftaligim 15 inden sonra 15 haftalık olucam ama 25 yazmışım🥲😅😅
3prensesannesi__ Minik_annee bende bakınca ilk nasıl dedim sonra limona tekrar baktım yanlış yazdığını anladım aynıyız seninle
Hacerunl Seydo54 sezeryan olmasa da benim doktorum da normal doğum için 3 hafta geriden hesaplanıyor dedi anlamadım nedenin ilerleyen zamanlarda tekrar soracağım sağlıkla gelsinler de inşallah 🙏
Minik_annee 3prensesannesi__ evett dün ben acillik oldum aşırı midem bulandı ve aşırı basım agridi şimdi iyiyim ama çok kötüydüm şükür bebeğim iyi