Hbeyzab1 Ormanmeyvelii bende gümüş kapak kullanıyorum içine akanları bile içiriyorum 🤭inşallah daha da iyi olur
Hbeyzab1 Alparslanin_annesii öyle yapıyorum ama şimdi kendi kendine de uyandığı için çok zorlamıyorum saatte bir yine bi önceki gün 45 dk lık aralarla emzirdim
Zumzugukodummuzzingillatirim Marshmallow1 ben mama yerine de meme verdim , 6 saatte foto terapi aldı öyle geçti mamayı artık sut kalmadı ya çıkmıyor dediğim noktada verdim günde 2 kez falan enfazls
Zumzugukodummuzzingillatirim Hbeyzab1 elbetteki 🌸 benimde kızım 6 saat fototerapi aldı sonra geldi sürekli emzirdim durmadım yani resmen elede uyudu uyandı , zaten sarılık geçtikçe suratındaki gözündeki o sararmalarda gidecek. Kendine gelecek
Hbeyzab1 Zumzugukodummuzzingillatirim yüzü ara ara kendine gelip ara ara yine sararıyor ama bakalım bana kendi kendine uyanması Bile mutluluk veriyor şuan kolay uyanıyor bide 🫠😁
Zumzugukodummuzzingillatirim Hbeyzab1 sen yinede uyanmasını bekleme , al emzir uykuda emzir ama emzir. Şuan daha yeni zaten sütün az olmadı normal. Ama sarılık tehlikeli allah esirgesin <3 memeye falan alışır derlerse sanane de geç bebeğinden önemli degil
Hbeyzab1 Skpln4660b sizinki bizimkine göre daha düşük 2 gün önce ölçtürdük değeri 14 45 di şimdi inşallah daha da düşmüştür bende öyle emziriyorum