cagla57 Ya kusmaktan boğazlarım tahriş oldu nefes alırken boğazım kuruyor sanırım miğdemi tekrar bulandırıyor bugün ne yediysem 5 dakika sonrası çıkarttım artık 2 tane üst üste prilam içtim pastilde çiğniyorum ama geçmiyor boğazlarım nasıl geçicek
Tekoshi cagla57 hamileliğimin başlarında bende sık sık kan kusuyordum ve günlerce boğazım düzelmiyordu, zorlamadan iki kere de gözüme kan oturdu. Bi çözüm bulamadım ben onu öyle çektim 😕 40+2deyim hala ara ara kusuyorum 😕
anneliko__ cagla57 3 gün önce ben öyleydim. Bi serum taktırdım içine zofer+b vitamini kattırdım. Boğazlarım hemen geçti ve yemek yiyemediğim için sıvı kaybı yaşamıştım iyi geldi
Feyzanureti Benim artık senden de ileri derece de olmuştu. Boğazlarım tahriş olmuş ve kılcal damarlarından dolayı kan kusuyordum. Allah sabırlar versin cidden çok zor. 27+2 oldum ara ara hala devam ediyor. Ama kişiden kişiye bu değişir
cagla57 Feyzanureti Ya canım çok yanıyor nefes alıyorum öğürüyorum boğazımdan dolayı yemek yemeye korkuyorum karnım çok aç yiyemiyorum bir kaç forumda serum yiyin yazmışlar gitsemmi diye düşünüyorum
Rumiss cagla57 şuan bi acile gidip serum takviyesi alın ve bu gibi şiddetli durumlarda zofer hapa başlayın derim bana doktorum üç ayımdan sonra verdi zoferi prilam artı zofer ile daha rahat bi bulantı süreci geçirdim ama üç aya kadar sizin gibi kan kustuğumu biliyorum
Seycankrckrks cagla57 Serum iyi gelir muhakkak gidin bebekte susuz kalmaz böylece kusmak berbat bir sey 14 haftaligiz biz ama daha devam ediyor kusma bulanti serum iyi gelir birde bolca uyuyun günleriniz daha cabuk geçer