Merveclnk Bebeğinin sırtı dönük olan var mı benim bebisimin 20. Haftadan beri yüzü içeri doğru dönük şuan 24+4 hiç yüzünü göremiyorum böyle olup dönen var mı ayrıca makat geliş ne aşağıya ne de yüzü dışarı doğru dönecek bu gidişle .
Bilgelihayat Merveclnk 24. Haftada gittim sırtı dönüktü yüzünü göremedik, doktoruma çok özledik dediğim için haftaya tekrar gelin bakalım dedi, gittik yüzünü gördük ama tam değil elleriyle kapatmıştı, doktorumda 7. Ayda daha net görürüz dedi.
Azra41 Merveclnk bizimki kasıklarda ayaklar yukarıda değişik duruyor gotu dönük sadece ultrasondan bakınca kafayı çeviriyor sjdhdhd çok komik ama ya 😄🤣
ilkbebek_a_n Merveclnk 38+2 deyim hala yuzu ice donuk ve basi sag gogsumde. Donmuyor donme hareketinde de 3-4 aydir bulunmuyor ama hareket ediyor. Dr endiselendi sanki sezeryan dedi
Merveclnk Bilgelihayat asla dönmüyor hep aynı pozisyonda haftalardır istiyorum ki Bi simasını göreyim yok kaldı öyle evladım ters 😅
Merveclnk Azra41 benim bebe de çapraz duruyor ayakları sağ tarafımda başı sol tarafımda yukarı doğru değişik totosunu da dönmüş göremiyorum 😅
Lastly Benim kızımda makat geliş pozisyonunda haftaya kontrolüm varr inşallah pozisyon degistirirr ☺️
Merveclnk ilkbebek_a_n valla ben de anlamadım 4 haftadır yüzü içe dönük benim kizceminde makat geliş ins düzelir daha zaman var benim sizinki de inşallah düzelir normal doğum mu istiyorsunuz ?