Karabiber Beyybiii hayır asla söz konusu bile olamaz. Göğüslerim kuru tahta gibi. Rabbime şükürler olsun süt sağıp da dolaba koyduğum bile oldu. Maşallah sübhanallah 🤭😍
semanur0456 Beyybiii canım merhaba sütün geldi mi ? Benim de gögüslerim kücük nebilyim alakası hiç yok büyüklük ve kücüklükle ama seninle aynı durumda olacagım için merak ettim son durum nedir😃
Birnergisss Öyle düşünmeyin ,bebek olunca bazilerinda o zaman süt geliyor veya doğumdan 3 gün sonra Bende öyle olmuştu Süt indikçe gogsunuz büyüyor Hamile iken buyumemesi gayet normal 🌸
semanur0456 Karabiber merhaba acaba büyüme oluyo mu yani mesela siz kaç takıyodunuz doğumdan sonra süt dolunca kaç taktınız? 😂😂🌸 valla bende merak ediyorum kücük meme de süt dolar mı diye 😓
Karabiber semanur0456 ben 80 takıyordum. Evet büyüme oluyor. Şuanda desteksiz 95 takıyorum. Ama öyle silikonlu dolgun meme hayal etme sakın 😁😁😁
semanur0456 Karabiber hahahaha olsun ona da şükür vallahi😂 bu arada kuru tahta dediğin 80 beden olmuyo bu 70 e A veya 75 e B oluyor😂😂 neyse bakalım bende 75 B takıyorum kücück ama büyüyo😂 inşallah daha da büyür cok rahatsızım cunku bu durumdan😓😂
Gizem_alan Alakası yok kişiden kişiye değişiyor benim ogrendigimde büyümeye başladı süt 5 haftaliktan olmaya baslamicak ya
semanur0456 Beyybiii aay cok sevindim rabbim analı babalı büyütsün 🤲🏼 bol sütün olsun inşallah 🤲🏼teşekkür ederim cevap için🌺