Btlklnc duyguutopall 16+4 olduk canım. Sırt üstü uzandıgımda kasıklarımda pıt pıt yapıyor zaten cok belli resmen tekme yer degıstırdıgınde de hıssedıyorum balık gibi kayıyor sert oluyor orası
El123 duyguutopall benm 2.gebelıgım bendd unutmusum 😂 15+5oldum artk hıssetmek ıstyorm ama yok😂 kızımda ne zman hıssettm hatrlamıyorum ama bu beyfendıde hıc hareket yok😂
AyseBilgece Ben daha yeni hissetmeye başladım. 17. Haftaya yeni girdim. Ama minik bir kelebek dokunuşu gibi 🦋
Zey1411 Btlklnc bende 16+4 üm ama hareketlerı ayırt edemıyorum Böyle hafıf batma seklınde oluyor yada karnım sertleşiyor bazen
Nhl1755 Ya bende biraz önce acı hissettim gibi sol tarafımda dokundum pıt pıt atıyordu sağ tarafa baktım acaba damar falan mı diye 😂 orada öyle bisey yok biraz bastırdım durdu acısıda geçti heralde minik minik hissettirmeye başladı sizce kızlar 😋🥰
meryem_763 Kızlar bana dq cevap verir misiniz ben bebeğimi 13 haftadan beri hissediyorum ama şuan 16 haftalık 2 3 gündür hareket etmiyor korkuyorum normalde elimle basınç uyguladım mı tepki veriyor du oda yok bunu yaşayan varmı acaba korkmalımıyım bu durum da