Karabiber Kızlar selam kızım 2 aylık ve son zamanlarda ellerini hep böyle yapıyor. Sizce bi sebebi yanda manası var mıdır ? Elini kolunu normalde gayet kullanıyor. Parmaklarını vs açıyor ama son ⅔ gündür kolları bilhassa uyurken falan hep . https://www.hizliresim.com/dcfhrqt
fatmaa37demi5 Karabiber benim kızım da 33 günlük ama aynı elleri yumruk şekilde yukarıda tutarak uyuyor. Özel bir sebebi olduğunu düşünmüyorum. Nerdeyse gördüğüm tüm bebekler böyle uyuyor çoğunlukla
Brck0303 Karabiber maşallah ne güzel uyuyor bence endişe edeck bişey yoktur Ama doktora götür için rahat etsin Dr da bir sorun yok der eminim
holly Karabiber Bebeklerin beyinleri ile vücutları arasındaki sinirsel bağlantının henüz oluşmaması sebebiyle, genel olarak minik yavrular ellerini yumruk yapar diyo Google da
Karabiber Ormanmeyvelii yok be endişelenmedim ama çok merak ettim neden böyle yapıyor diye. 🤦🏻♀️ Konuşacak kimse olmayınca bende siteye sardım napiyim 🥹
Karabiber fatmaa37demi5 Allah bağışlasın. Şahsım adına konuşuyorum tecrübesizlik zor. İlla bu konu değil her konuda. İnsan bebeği olunca mantığını yitiriyor 🤦🏻♀️😍
kuzeymomsss fatmaa37demi5 ellerini yukarıda tutarak uyuyan bebekler için huzurlu uyuyorlar derler diye biliyorum 😊
fatmaa37demi5 Karabiber tabi canım benim de ilk bebeğim çok çok yeniyiz. Yemin ederim google geçmişim öyle şeylerle dolu ki bu niye olur şu niye böyle diye. İnşallah Allahim sağlıkla güzelce büyüyeceğini nasip etsin 🤍🧿
33aysel33 Gayet normal çocukların hepsi bir değil ama çocuklar uyudugunda kundak en güzeli çünkü çocukların kolları serbest kalınca korkuyorlar
Karabiber 33aysel33 doğru dedin. Son bi kaç gündür bi değişik hallerde. Kundağı girmiyor asla yoksa kundak yapıyorum gerçekten iyi oluyor
33aysel33 Karabiber ama korkulacak birşey yok öyle rahat ediyordur siz yinede kundaga alistirin öyle çok rahat uyuyorlar
Maydonozluk Karabiber bence endişelenmeniz gereken şey o değil gözüne kapttığınız o örtü allah korusun bi hareketiyle yüzüne kapanabilir
Karabiber Maydonozluk @hukukcuanne_06 Elilar2225 uyuturken öyle attım gözüne atletimi kızlar merak etmeyin. Yanındaydım. Öyle uyumadı 😍
hukukcuanne_06 Elleri kapalı olunca aç tok gibi bi çıkarım vardı instada ama ben inanmıyorum. O değilde başında beresi mi var neden öyld duruyor merak ettim
Frkn15mhmmd10 Maşallah Sübhanallah Allah bağışlasın bebeğinizi. Merak etmeyin öyle rahat ediyo demekki öyle uyuyo endişelenecek bişey yok..