Fatosbulut Kızlar son adet tarihime göre 7+5 im keseyi göreli 5 gün oluyor ama kasıklarımda adet ağrısı gibi bi ağrı var ve sürekli kramp giriyor kasıklarıma normal mi
Kayaozge Fatosbulut Evet normal bebek yerleştiği için kasıklarınıza baskı ve ağrı yapıyor ki daha yapacakta 😌
Aaaysee Fatosbulut 10.haftadan sonra da ara ara hâla devam ediyor benim canım o haftalar da çok normal
Karadasesra Fatosbulut bende ilk 3 ay regl sancıları vardı hatta bazen bu sefer kesin regl oldum çocuk düştü kesin falan diye lavaboya gidiyodum 35. Haftaya geldim çok şükür 🙏
Fatosbulut Kayaozge ben böyle bir kaç gün sürüyor sanmıştım uzun sürünce korktum çok teşekkür ederim 😊
Kayaozge Fatosbulut Yok yok korkmanıza gerek yok bende 18 haftalık hamileyim ve hala ağrıyor doktoruma çok sık sorduğum işin korkma demişti 😊
Fatosbulut Karadasesra bana da ilk yerleşme olduğunda 3 5 gün sürer geçer demişlerdi korktum bende çok teşekkür ederim 😊
Karadasesra Fatosbulut korkma telaş yapma regl sancıları ve göğüs hassasiyetini bi süre çekiceksin canım