Herkese selamlar, içinden çıkamadığım bir durum var.
Bebeğimi yanıma almicam gelir gelmez kendı odasında uyutucam diye montessori yatak yaptırdım ama doğum yaklastıkca sezaryen olucam ve dıkıslı halımle o yataga egılıp kalkamayacagımı yada yanında yatamayacagımı idrak ederek anne yanı beşik almaya karar verdim.
Ancak şöyle de bir durum var Chıcco nun Hug 4 ın 1 ve e bebek ın anne yanı beşiğinin arasında kaldım.
Chıcco nun özelliği 36 aya kadar kullanılabılıyor ve maması sandalyesı olarak da kullanılabılıyor olması. Aklıma takılan yanları ;
şekli itibariyle anne yatagına sıfırlanmıyor içinden eğilip almak gerekıyor,
İçindeki minderi çok ince herkes ekstra yatak almak gerekiyor yazmıs
Mama sandalyesi olarak da kullanmak ıcın masa kısmını da ekstra alıyormuşsunuz.
Sezeryanlı olucagım ıcın yıne eğılmem zor olucak gibi gelıyor ama diğer beşik de olsa yine de kalkıcaksın eğiliceksin gibi bir durum var mı ?
Bunların dısında 36 aya kadar kullanım ımkanı var ve genel olarak kullanan herkes çok memnun.
E bebek ın anne yanı beşiğinin tek özelliği de bildiğiniz gibi yattıgınız yataga sıfırlanıp yanınızda yatıyor gibi olması.
Her ikisinin de resmini aşağıya ekliyorum, maddi olarak sorun yok sadece kullanım açısından fikirlerinizi hatta Chıcco Hug 4 ın 1 kullananlar varsa tavsıye eder mısınız düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler 🙏🏻❤️