Nursemablk Hamileliğin kaçıncı haftasında alttan muyene yapılmaya başlıyor? Doktora gittiğimde daha da özen göstermek istiyorum kuaföre ağdaya gitmeye başlayacağım çünkü 🤗
ilydn Nursemablk dün kontrole gittim ben haftaya pazartesi 37+3 olacak bakacağını söyledi pazartesi gününe kadar gerginim ilk defa olacağı için 😬😂
Nursemablk Tasbebek Bazen yoğunluktan akıllarına gelmiyor gittiğimizde alttan muayene edelim diyorlar hazırlıksız yakalanmak istemedim 🤗
Mucizemutlusu Nursemablk evet kuzum. Badem tetikleyebiliyor doğumu o nedenle son haftalarda yapıyorlar. Benim doktorum 38 de yapacaktı kaçtım o hafta gitmedim 🤭 39 da yaptırdım. Fiziken normal doğuma uygun dedi ama maalesef bebiş henüz kanala bile girmemiş bende be kafa büyüklüğü olduğu iÇin sezeryan dedi.
Nursemablk Mucizemutlusu bende korkuyorum nedense alttan muayenede 🤭 Çok kasarsan kendini acıyor falan diyorlar ama ister istemez kendimizi kasıyoruz, bir şey olmadan atlatsam 🤭😂
Mucizemutlusu Nursemablk valla Benim en korktuğum şeydi. Ama doktor beni konuşturmaya daldırdı kaşla göz arası yaptı muayene 😂 hiç acımadı. Umarım sende de o şekilde olur
ayss-12 Bende 40 . Haftada oldum ben çok korktum herkes kolay diyordu zorluğundan değil ama ön yargı ve stres yapmamdan ötürü zor geldi bana acısı dayanılmaz bir şey değildi şuan ki aklımla gitsem sıfır korku olurdu