Hemdemmm Kızlar malûm ev temizligimiz var ve tuvalet banyo da yıkıyoruz ve mecbur çamaşır suyu şunu bunu kullanıyoruz ve asla çamaşır suyu olmadan temizlenmiyor herhangi bi sıkıntı olur mu acaba ? Sizler ne kullanıyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz
FatosNazim53 Hemdemmm Canım benim bende aynı durumdan muzdaripim. Geçen bı çamaşır suyuyla tuvalet banyo yikayayim dedim. Akşamına alerjik astım krizine girdim. Çok fazla kullanma sana tavsiyem. Kullan ama aşırıya kaçma. Gerçekten insanı mahfediyor.
Bebekliannee Hemdemmm ben hep çamaşır suyuyla yıkıyorum. Jel olanı ile mutfağı yıkarım. Normal suyu olanı ile de balkon banyo tuvalet filan .
1Gunes Hemdemmm tuvalet banyoyu evlendiğinden bu yana hep eşim yıkadı sağolsun hiç kimyasallarla ugrastirmadi beni hala aynı sekildeyiz . Günlük işleride beraber yapıyoruz eşimle. Ama genel temizlik için yardımcı abla alıyorum eve.
melegimhosgeldin1 Aşırı kokusuna maruz kalmadığı sürece bişey olmaz cnm Ama dikkatli ol mümkünse maske falan tak zarra göreni duymustum
melegimhosgeldin1 Hemdemmm Dusuk yapanı duydum Yada kendisi kokuya maruz kalıp hastalanani Tabi ne kadar kullandı bilemem ama dikkatli olmakta fayda var
zeynepaylaipek Hemdemmm kokusuna kendimi maruz bırakmadan temizligimi yapıyorum evet koku da önemli ama hijyende çok önemli hem bizim için hem evde bir çocuğum daha var kedi var mecbur WC özellikle temiz olmalı. Kapıyı vs kapatıp asla o şekilde yapmam hemen temizler çıkarım
mysweetbabyy Hemdemmm evime camas8rnsuyu sokmuyorum gayette temizleniyor Arap sabunu sirke karbonat en güzel temizleyici