Meltemtml Son adet tarihime göre 23+3 üm her kontrole gittiğimde 7-10 gun fazla çıkıyor bugun 24+5 çıktı
Yagmurrr98 Meltemtml Yani bu konuda endişeniz mi var anlamadım merak ettiğiniz konuyu ultrason ölçümleri üç aşağı beş yukarı ölçümlerr yapıyor diye biliyorum ayrıca gelişiminin önde olması güzel maşallah
Tubatgn Meltemtml Normalde benide 23+2 sata göre ama en başından beri 5 gün önde gidiyorum. Bugünde görüş günümdü 24 haftalık çıkıyorum. Bu gelişimi ile alakalı bir durum sıkıntı yok merak etmeyin 🤗
Meltemtml Yagmurrr98 endişe değil sadece hangi tarih geçerli anlayamadım doğum tarihini etkiler mi doktoruma sormayı unuttum
Meltemtml Tubatgn bende bugün gittim hem özel hem devlete gidiyorum hangi hafta geçerli anlayamadım doğum tarihi değişirmi diye dusundum
Tubatgn Meltemtml Bende devlet takipliyim orada da heo 5 gün önde gidiyorum bugün özele gittim burada da aynı şekilde çıktı. Doktor artık usgyi baz al dedi.
cimcimemmmm Meltemtml olmaz olmaz o gec veya erken dollenmeden dolayi oluyor . Benimde sat a göre 33 ultrasona göre 34 bitmek üzere
zeynepaylaipek Meltemtml adet tarihiniz geçerli usg bebeğin boyu kilosuna göre degiskenlik gösterir devamlı ilk hamileligimde hep iki hafta oynardı bunda mesela birebir aynı çıkıyor