Niss1 Kızlar bir kaç gün önce nişan geldi ve erken doğum riskim var ilaç serumlarla ertelenmeye çalışıyorlar başına gelen oldu mu tecrübelerinize ihtiyacım var 🙁
cimcimemmmm Niss1 evt 32 de nişan geldi. 3 gun hastane de yattım canim acikligim da var . 34 olduk evdeyim dinleniyorum progestan gunde 2 kullanıyorum
mmerrveenur_usta Niss1 Benimde aynısı oldu canım erken doğum riskim vardı bir gece hastanede yattım progestan kullandım evden çıkmadım dinlendim 37 haftalık olduk şimdide gelmeye niyeti yok sakin ol allahın izniyle hiç bir şey olmaz 🙏🏼
Niss1 Bebekdelisi Başka neler önerdi doktorunuz yada sizin yaptığınız bir sey var mı erken doğumu engellemek için
Niss1 mmerrveenur_usta insallah canım dikkat ediyorum baya artık inşallah 37 ye kadar da olsa bekler bebeğim
Niss1 Bnmv-1 herkeste değişebilir kanlı olması şart değilmiş benimki normal akıntı gibi ama baya yoğun jöle gibi sarı beyaz renkliydi
Bnmv-1 Der_0 benim yeşil akıntım var enfeksiyondan dolayı nişan gelirde anlamazsam diye çok korkuyorum 🥺
Der_0 Niss1 bizde 33+2 zor geldik bu zamana erken doğum riskimiz var doğarsa yaşar inşallah ama kuvöz süreci olur bol bol yatman gerekiyor sağlıkla gelsin inşallah
Niss1 Der_0 hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah bebeğin gelişimine göre kuvöz süresi uzayıp kisalabilir sağlıkla gelsin inşallah
Der_0 Bnmv-1 yok endişelenme bir şey olmaz inşallah ayırt edebilirsin zaten gelirse gelecek diye bir şey yok herkeste gelmeyebilir
Neslisahhh Bnmv-1 enfeksiyon akıntısı koku yapar Nisan kokmaz. Ayrica da enfeksiyondan kaynaklanan akıntı pütürlü olur ama Nisan daha çok sümüksü ve uzayan bir şekilde gelir.
Bnmv-1 Der_0 yok hani bilmiyorum ya en azından sorayım bilmiş olayım dedim inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize
SuperMom3 Niss1 bendede olmuştu geçen sene 2 cm açılmam oldu 32. Haftada Protestan hap ve iğne kullandım ama bil bakalım oğlum kaçıncı haftada doğdu 40+2 😂bol bol dinlen tuvalet ihtiyacı dışında kalkma ayağa
Niss1 Bnmv-1 Akıntıdan çooook yoğun oluyor emin ol farkedersin canım benimde akintim vardı ama direk farkettim