goktugalpmom Beta hcg adett gecikmesinden 6 gun sonra 26 ekimde 1.20 1 kasimda 33.32 gebelik var midir herkez gec dollenme diyor fakat gebelik cok istedigim icin merak ediyorum benim gibi olanlar varmi
Gamzeerdgn goktugalpmom bende 33 değerle öğrendim 2 gün sonea aynı yerde aynı gün kan verin degerınız 60 ve üzeri olmuşsa sorun yoktur
kbra19 goktugalpmom 2 gün sonra verdiğinizde değer artarsa hamilesiniz takip edilecek Bende 2 kere verdim perşembe tekrar gidiceğim
esraamom goktugalpmom geç döllenmedir muhakkak canım onu gösteriyor yani. Polikistikoverde yumurta düzensizliği olduğu için geç yumurtlamış olabilirsin
goktugalpmom Saolun 33 gosteriyor 5den buyuk fakat korkuyorum cok düşük bi deger kimyasal mi diye teşekkür ederim hepinize sizce kac haftalik bide polikistik over sendromum var 3 yildan sonra kendiliginden oldu
Aly_1 goktugalpmom Geç döllenme olduğu İçin değer çok düşük çıkmıştır , 2 gün sonra tekrar kan verin 2 katı artış olması gerekli rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🌸
goktugalpmom Gamzeerdgn darisi bana insallah dua edin lutfen insan korkuyor gec dollenme mi bilmiyorum artik
Gamzeerdgn goktugalpmom merak etmeyın allah hayırlısı ıle murlı haberler almayı nasip etsin inşallah dualarım sızınle bende regl duzensızlıgı vardı geç döllenme olmuş oğlum 10 gün gerıden gelıyoruz
goktugalpmom Gamzeerdgn cok tesekkur ederim ne guzel darisi bana ben bu hesaplayicilari pek bilemedim kac haftalik
goktugalpmom Hepinize cok cok teşekkür ederim hepimizin gonlune gore versin ben bu adet yumurtlama gunlerini tam hesaplayamadigim icin kac haftalik onu da bilmiyorum ilk gebelik cok acemi heyecanli oluyor insan🙂🤲
Gamzeerdgn goktugalpmom en sağlıklı hesaplama doktor keseyı gördüğünde söylüyor benim regl takvımıme göre 31 hafta bıtıcek ama 39 haftalığız