Ladys Kızlar selam 5+3 günlük hamileyim sanki kendimi zorlayınca pembe akıntım oluyor yarın doktora gidicem ama telaş yaptım ya aranızda bu durumu yaşayan oldu mu😔😔😔
1erkekkannesiiii Ladys doktora görünün mutlaka benim de lekelenme şeklinde olmuştu düşük tehditi diye progestan başladık
Yeniannis_ Wcdeyken ıkınmayın, ağır kaldırmayın gerekirse 2 gün cıkma wcye ama ıkınma ondan zorlanma olabilir Hapşururken bile kendinizi kasmayın Kasma sonucu olabiliyormuş
Ladys Yeniannis_ canım bir çocuğum daha var mecbur kucağıma alıyorum bazen acaba ondan mı oluyor ya😔😔😔
Yeniannis_ Ladys belkide olabilir biraz dikkat et aşkım bu aralar riskli zamanlar daha kücük ondan dolayı allah korusn
Yeniannis_ Bide bol su için Benimde kesenin yanında kanama vardı ağır kaldırmadım ıkınma yapmadım Bol su içtim belki temizlenir diye Temizlendi cok sükür kanama alanım felan kalmadı
Yeniannis_ Ladys lekelenme olmadı kanama alanım genişleseydi olurdu Lekelenme olmasın diye doktorum ama bizzat ıkınma ve ağır kaldırma dedi
Ladys Yeniannis_ ay işte ağır kaldırmama işini nasıl yapacağım bilmiyorum illa ki kucağıma gelmek istiyor ya😢😢😢
Yeniannis_ Ladys bence kucağınıza aldığınızda ağır hareket edin oturma pozisyonuda olabilir Allah yardım etsin bitanem Öp benim yerime kücüğü♥️
Ladys 1erkekkannesiiii yarın sabah gideceğim canım ama panik oldum işte😩 sizin kaç haftaya kadar lekelenmeniz oldu
1erkekkannesiiii Ladys bir kez gördüm çamaşırımda cok azdı hemen doktora gittim söyledim ilaca başlayınca kesildi canım cok şükür ondan beri olmadı detaylı ultrasonda kanama alanı çıktı ama eski mi yeni mi söylemediler 😢
Ladys 1erkekkannesiiii ay inşallah güzel haberler verebilirim ya vallahi sabahı nasıl edicem bilmiyorum 😢