Tubatgn Nurcanben Ben dedim sana öğlen kanda çıkar varsa diye hadi hayırlı olsun hamilesin 💖 73.86 değerin 2 gün sonra tekrarla testi
Deletedmom_85 73 mü yazıyor tam okunmuyor. Ay hadi oldu desene gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin 🌸
Deletedmom_85 sedamom00 tarih yazıyor ya onun üstünde yazıyor gibi geldi bana. orda yazan 0-5 değer aralığı herhalde
Nurcanben Tubatgn eski sonuçmus o varya yıkıldım psikolojim mahfoldu yaa çünkü önce sevindim sonra dikkat edince negatif yazıyor diğer tarafta 1.20 neye uğradığımi şaşırdım
Nurcanben kbra19 bilmiyorum çok saçma yaa zaten pozitifi görünce boşu boşuna eşime de pozitif diye söylemiş oldum sonra tabi hüsran
Nurcanben Yakın zamanda beta baktircan varmı sonuc kağıdında eski değeriniz de yazıyor mu aynı hastanede daha önce kan verdiyseniz
Ruvii 1.20 ile ben hamileydim canım umutsuzluğa kapılma ben kan verdim negatif dediler 10 gün sonra tekrar kan verdim pozitifti. Geç döllenme demişlerdi
Nurcanben Ruvii 1 20 ile öğrendiğinizde yumurtlama üstünden veya beklenen adet tarihinizin üstünden ne kadar geçmişti ve o 1.20 olan sonuç zamanı adet olucakmissiniz gibi ağrılarınız var mıydı
Nurcanben _Mavidunya_ e nabiza düşmedi geç dusermis kağıt aldım işte bu şekilde valla birdaha asla gitmicegim bir hastane
Ruvii Nurcanben Adetim gecikmemişti aksine 4 gün vardı daha evet ağrılarım vardı özellikle belim çok ağrıyordu hatta tam adet günüm geldiğinde karnım normalden daha fazla ağrımıştı ilk başta